Politerno > Україна і світ > Порошенка оберуть ще раз президентом, тільки якщо він потрапить у другий тур з Бойком, – Шабунін (Відео)

Порошенка оберуть ще раз президентом, тільки якщо він потрапить у другий тур з Бойком, – Шабунін (Відео)

  • 27 Червня, 2017
  • 2922 Переглядів
  • 0

Петро Олексійович Порошенко може бути обраним на другий термін президенства виключно тоді, якщо він потрапить у другий тур із Юрієм Бойком. Іншої можливості для перемоги Порошенка я не бачу.

Про це у програмі Vox populi на телеканалі ZIK заявив Віталій Шабунін, голова “Центру протидії корупції”.

“Я думаю, що Петро Порошенко може бути обраним на другий термін президенства виключно тоді, якщо він потрапить у другий тур із Юрієм Бойком. Більше того, саме через це Бойко до сих пір не отримує підозри від Генеральної прокуратури, зокрема, він її і не отримає”, – каже гість програми.

На переконання Віталія Шабуніна, Генпрокуратура тримає підозру Бойку для вдалого моменту, зокрема до президентських виборів.

“Нинішній Генеральний прокурор України, а в минулому голова фракції “БПП” Юрій Луценко зберігає цю підозру для Петра Олексійовича, для вдалого опонента на майбутні президентські вибори. Іншої можливості перемогти для Порошенка я не бачу”, – наголосив Шабунін.

Окрім цього, голова “Центру протидії корупції” також зазначив, що якби зустрівся особисто із Петром Порошенком, то не ставив би йому жодних запитань.

“Чесно кажучи, у мене вже немає до нього запитань. Більше того, мені здається, що він прийняв та визначив свою роль в історії України. Однак, саме Порошенко міг стати тим, хто би змінив хід історії цієї країни, ми дали йому такий шанс. Але мені здається, що він вибрав дещо іншу роль, тому насправді, у мене до нього вже немає запитань”,– наголосив гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE