Politerno > Тернопільщина > Цікаві дані щодо підписантів за відкликання трійці екс-свободівців

Цікаві дані щодо підписантів за відкликання трійці екс-свободівців

  • 30 Червня, 2017
  • 1828 Переглядів
  • 0

Підписи за відкликання трьох депутатів Тернопільської міської ради Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького, яких вигнали зі всеукраїнського об’єднання “Свобода”, виглядають як мінімум дивними. Серед них практично немає людей з їхніх округів, які, власне, за них голосували.

Так, серед “народних ініціаторів” за відкликання Ігоря Турського з депутатства: 70% – безробітні, 20% – працівники комунальних установ обласної ради, 90% – члени партії “Свобода” і, що найцікавіше, – 98% не з його “бамівського” виборчого округу,

– Це не виборці і ніяка не народна ініціатива, а “еліта” міста і її прислужники, котрим я дуже заважаю, здійснюючи свою депутатську діяльність, – заявив Ігор Турський.

Нагадаємо, за Турського на виборах 2015 року проголосували 37,92% виборців його округу (третє місце в партійному списку ВО “Свобода”). Найбільшу довіру серед усіх “свободівців” мав ще один відкликанець Іван Сороколіт – 52,56%, натомість за Романа Навроцького віддали голоси 31,76% виборців (сьоме місце в партійному списку).

Як відомо, підписи “народних ініціаторів” передали до Тернопільської територіальної виборчої комісії, яка вивчає їхню автентичність. Власне, ТВК і буде приймати рішення: відкликати мандати в Сороколіта, Турського та Навроцького, чи залишити їх депутатами.

Репортер

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE