Politerno > Тернопільщина > “Автомайданівці” допомогли тернополянам поспілкуватись з керівником КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” (Відео)

“Автомайданівці” допомогли тернополянам поспілкуватись з керівником КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” (Відео)

  • 1 Липня, 2017
  • 2225 Переглядів
  • 0

30 червня Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” допоміг жителям Київської та інших вулиць, на яких споруджують торф’яні котельні, поспілкуватися з керівником КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Андрієм Чумаком, який не відреагував, як гостинний господар, на велику кількість людей під своїм підприємством і не вийшов до них. Щоправда, не втік і прийняв тернополян у своєму кабінеті.

Про це повідомили активісти Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” на своїй сторінці у Facebook.

Пан Чумак вкотре намагався переконати, що торф не шкідливіший за газ, проте так і не зміг навести жодного аргумента чи цифри на користь альтернативного палива. Обіцяв краще підготуватися до громадських слухань.

Наразі будівництво торф’яних котелень призупинили. Відмінити рішення про їхнє спорудження може тільки сесія міської ради, тому просимо депутатів, перш ніж голосувати, уважно вивчити інформаційні матеріали, які зараз розробляють громадські активісти і проголосувати не так, як звеліла партія, а як підказує ваша совість. В іншому випадку, ми ініціюватимемо прозорі громадські слухання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE