Politerno > Україна і світ > Власенко: За Януковича ГПУ професійніше фальшувала справи (Відео)

Власенко: За Януковича ГПУ професійніше фальшувала справи (Відео)

  • 2 Липня, 2017
  • 1501 Переглядів
  • 0

Коли мене позбавляли мандату, то тоді Генпрокуратура більш професійніше фальшувала справи, ніж сьогодні

Таку думку висловив народний депутат України Сергій Власенко в ефірі телеканалу ZIK.

Сьогодні, коли генпрокурор Юрій Луценко один за одним готує подання на нардепів щодо скасування недоторканності, партії “Батьківщина” подекуди закидають, що їхніх депутатів Генпрокуратура обходить стороною.

Нагадаємо, ГПУ підготувала подання на зняття недоторканності вже із шістьох депутатів, зокрема Борислава Розенблдат (БПП), Євгена Дейдея (“Народний фронт”), Максима Полякова (“Народний фронт”), Андрія Лозового (“Радикальна партія) та Олеся Довгого (“Воля народу”), та Михайла Добкіна (“Опозиційний блок).

“Батьківщина пройшла це все в VII скликанні Верховної Ради. Проте варто зазначити, що тоді були більш професійні прокурори, та більш лояльні до Януковича судді. Особисто мене позбавляли мандату за абсолютно надуманими і невмотивованими підставами. Але тоді правоохоронні органи діяли дещо професійніше, ніж сьогодні, принаймні професійніше фальшували справи”, – вважає Власенко.

Депутат зауважив, що його політична сила завжди підтримувала ліквідацію спеціальних процедур притягнення до відповідальності, які сьогодні є не тільки щодо депутатів, а й Президента і суддів.

“Сьогодні правлячий режим нічим не відрізняється від режиму Януковича, адже створив абсолютно непрофесійні та підконтрольні йому правоохоронні органи. До того ж, Президент Порошенко зараз робить все можливе, щоб отримати тотальний контроль над судовою системою. Тому немає жодних гарантій, що завтра не з’являться сфальшовані справи і проти “Батьківщини”. Тому ми готові голосувати за зняття недоторканності в цілому – і з Президента України, і з суддів, і з народних депутатів”, – запевнив Сергій Власенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE