Politerno > Тернопільщина > Степан Барна в одному човні з екс-регіоналами (ФОТО)

Степан Барна в одному човні з екс-регіоналами (ФОТО)

  • 3 Липня, 2017
  • 2937 Переглядів
  • 0

В мережі з’явилося доволі цікаве фото, на якому голова Тенопільської ОДА пан Барна розважається разом зі своїми завзятими друзями – колишніми регіоналами. Скоріше за все, представник влади та його дружня “команда” шукають нове місце на Дністрі для будівництва ГЕС. Адже посадовці виглядають надзвичайно життєрадісними та трішки “поплившими”, певно що від спеки.

Про це пише сайт “В курсі“.

Втім, товариші Степана Барни вже відомі на теренах області не лише своєю трудовою діяльністю, а й “славетною” репутацією.

Відтак, Богдан Яциковський (посередині на передньому плані основного фото) є керівником фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Тернопільській обласній раді, був членом партії регіонів. Прізвище депутата-радикала відоме у вузьких партійних колах Тернопільщини. Однак, варто зазначити, що у Збаражі його персона викликає лише негативну реакцію, оскільки раніше він грівся у кріслі першого заступника голови Збаразької РДА і встиг заробити собі нікчемну репутацію. Зокрема, у кулуарах його називають “негласним виконавцем завдань перших осіб області”, адже депутат-радикал завжди першим вимагає люстрації. Втім, за часів Януковича він активно співпрацював з горезвісним Хоптяном, а також роздавав земельні ділянки своїм родичам.

Любомир Білик (на основному фото зліва) – з 2010 по 2015 рік був депутатом Чортківської міської ради від “Партії регіонів”.

Іван Бабійчук (на задньому плані основного фото) на сьогодні займає посаду керуючого справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради, а також є ключовою персоною в “білому домі” і близьким другом Степана Барни. Проте, “права рука” голови ОДА був спійманий на “гарячому” при вимаганні хабарів, що розслідувалося спеціальною комісією. Однак, генератора корупції і досі прикривають правоохоронці за чіткими вказівками Барни. Окрім цього, Бабійчук організовував поїздки на антимайдан під час Революції Гідності за вказівками Хоптяна.

Зрештою, по фото очевидно, що товариші екс-регіонали разом зі своїм сьогоднішнім “покровителем” Степаном Барною безтурботно проводять свій відпочинок, забувши про свої “гріхи” та “славнозвісну” репутацію.

Та чи довго такий човен протримається і не потоне та чи надасть теперішня влада їм вкотре рятувальний жилет?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE