Politerno > Тернопільщина > Спартакіада по-радикальному – депутат облради Швець оскандалився у Скоморохах (Відео)

Спартакіада по-радикальному – депутат облради Швець оскандалився у Скоморохах (Відео)

  • 4 Липня, 2017
  • 3173 Переглядів
  • 0

На відпочину з очільником ОДА Степаном Барною та головою Тернопільської обласної ради Віктором Овчаруком

В рамках підготовки до участі у IV Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад команда депутатів та працівників місцевого самоврядування взяла участь у Спартакіаді працівників органів місцевого самоврядування Тернопільської області.

Про це повідомляє ГО “Скеля”, публікуючи досить цікаве відео…

Змагання проводились 19-21 травня 2017 року на базі оздоровчого комплексу “Лісовий” с. Скоморохи Бучацького району. Урочисте відкриття відбулось 19 травня.

З вітальним словом і побажанням успіхів у високій спортивній майстерності, до присутніх звернувся Іван Бабійчук (регіонал зі стажем, керуючий справами виконавчого апарату Тернопільської облради).

Спартакіада закінчилася тим, що було на що подивитися, як делегація обласної ради впала лицем в болото, і це все за кошти платників податків.

На відео в головній ролі лежачого лицем в траві, майстерно відіграє голова бюджетної комісії Тернопільської облради, член фракції “Радикальна партія Ляшка”, Сергій Швець…

Дальше без слів …

Читайте також: 

Степан Барна в одному човні з екс-регіоналами (ФОТО)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE