Politerno > Україна і світ > Цей парламент тримає країну у заручниках, – Сакварелідзе про зняття недоторканності (Відео)

Цей парламент тримає країну у заручниках, – Сакварелідзе про зняття недоторканності (Відео)

  • 4 Липня, 2017
  • 1330 Переглядів
  • 0

Незняття депутатської недоторканності не лише з Дейдея, а й із Розенблата, Мартиненка, Полякова, Лозового та Довгого свідчить про те, що нинішній український парламент – це клани, які домовилися між собою, які, власне і тримають країну у заручниках.

Про це на телеканалі ZIK заявив Давид Сакварелідзе, екс-заступник генерального прокурора України (2015-2016).

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради України з питань регламенту розглянув подання Генпрокурора Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Дейдея Євгена Сергійовича. Натомість, сам Євген Дейдей заявив, що Луценко став заручником грузинської політичної розправи щодо нього та його команди, зокрема, щодо їхньої активної діяльності в Одесі.

“Мені здається, що нікого не цікавить думка одного випадкового депутата, який там опинився випадково. Більше того, я навіть не хочу коментувати аморальні заяви тих людей, які зовсім не розуміють того, яким чином вони опинилися у парламенті”, – коментує Давид Сакварелідзе.

Зокрема, екс-заступник генерального прокурора зауважив, що попри гучні заяви та подання від ГПУ щодо низки народних депутатів, жодного затримання корупціонерів так і не було. Окрім цього, Сакварелідзе вважає, що нинішній парламент тримає країну у заручниках .

“Насправді, проблема в тому, що нічого нового сьогодні не відбулося. А що стосується парламенту, то його значна частина сьогодні перетворилася в групу різних кланів: “клан Яценюка”, “клан Ахметова” та “клан Мартиненка”. І тому, не зняття депутатської недоторканності не лише з Дейдея, а й із Розенблата, Мартиненка, Лозового, Полякова та Довгого ще раз доводить, що нинішній парламент – це клани, які домовилися між собою та тримають багатьох людей у заручниках”, – переконаний Давид Сакварелідзе.

Давид Сакварелідзе додає, що у заручниках парламент сьогодні тримає і економічний розвиток країни. Він переконаний, що нічого доброго від цього складу парламенту Україні очікувати не можна.

“Ці люди не здатні проводити реформи, адже вони є представниками певних кланів. Ці люди – це рейдери у яких економічний та політичний інтерес пов’язані. А парламент для них – як спосіб власного збагачення”, – акцентував Давид Сакварелідзе.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE