Politerno > Україна і світ > Ляшко мріє через суд змусити екс-регіонала Бойка рити окопи у зоні АТО (Відео)

Ляшко мріє через суд змусити екс-регіонала Бойка рити окопи у зоні АТО (Відео)

  • 5 Липня, 2017
  • 1583 Переглядів
  • 0

14 листопада 2016 року під час засідання у погоджувальній раді Народний депутат України від “Опозиційного блоку” Юрій Бойко декілька разів вдарив кулаком свого опонента, нардепа Олега Ляшка.

І ось, після закінчення семи місяців, самий “радикальний” лідер партії імені самого себе зажадав від “оппоблоківця” сатисфакції. Ляшко взяв і подав на Бойка до суду.

Про це в державному реєстрі судових рішень засвідчила відповідна постанова судді Рубіжанського міського суду Луганської області Коваленко Д.С., продовжити розглядати подану позовну заяву про захист особистих немайнових прав, відшкодування моральної шкоди та зобов’язання вчинити певні дії.

Хоча, повноцінним, даний судовий позов назвати складно. Більш того, можна припустити, що це черговий піар-хід любителя вишукувати “скотиняк”. Чому так? Ну, хоча б тому що позов поданий до суду міста Рубіжне, яке вважається однією із підконтрольних теріторій “оппоблоківців” і зокрема Юрія Бойка.

Тому на об’єктивність Феміди тут навряд чи варто розраховувати. Та й сам позов викликає більше запитань, ніж дає відповідей. За позовом Олега Ляшка, “оппоблоківця” Бойко повинні відправити на земляні роботи в зоні АТО.

Це, звичайно, дуже смішно, але нездійсненно.

“Визнати незаконними та такими, що порушують його, особисті немайнові права народного депутата України Лідера Радикальної Партії ОСОБА_1, та принижують честь, гідність та ділову репутацію дії співголови політичної партії “Опозиційний блок” народного депутата України ОСОБА_2 на засіданні погоджувальної ради Верховної ради України, що відбулось 14 листопада 2016 року;

Зобов’язати співголову політичної партії “Опозиційний блок” народного депутата України ОСОБА_2 протягом 10 робочих днів з моменту набрання рішенням законної сили публічно в ефірі національного каналу висловити, народному депутату України Лідеру Радикальної Партії ОСОБА_1, вибачення за свої дії на засіданні погоджувальної ради Верховної ради України, що відбулось 14 листопада 2016 року, якими ОСОБА_2 було порушено особисті немайнові права ОСОБА_1 та принижено честь, гідність та ділову репутацію;

Зобовязати співголову політичної партії “Опозиційний блок” народного депутата України ОСОБА_2 відшкодувати мені, народному депутату України Лідеру Радикальної Партії ОСОБА_1, завдану моральну шкоду шляхом зобовязання співголови політичної партії “Опозиційний блок” народного депутата України ОСОБА_2 копати окопи в зоні проведення антитерористичної операції”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE