Politerno > Україна і світ > Визволителі Слов’янська демонстративно принизили Авакова

Визволителі Слов’янська демонстративно принизили Авакова

  • 5 Липня, 2017
  • 1659 Переглядів
  • 0

Подробиці в Facebook повідомляє Олександр Дейнега (позивний “Чуб”), командир 1-го відділення 1-ї роти батальйону “Донбас”, повідомляє Politeka

Зокрема, він пише, що сьогодні бійці повернули Авакову міністерські нагороди.

“Три роки тому перед звільненням Слов’янська до нас приїжджав Аваков і розповідав нам, що ми “гордість нації”, що ми “зразок для військових і міліції”, що тільки на нас – добровольців він і сподівається, що якщо звільнимо Слов’янськ – здобудемо перемогу за кілька місяців”, – пише він.

Тепер, додає Дейнега, Аваков розповідає, що добровольці – зрадники. “Це брехло розпинається, які добровольці зрадники, зрадники і аватари. Саме ці добровольці, хто мав, повернули йому міністерські нагороди, висловлюючи міністерству і його працівникам недовіру”, – підкреслив “Чуб”.

Боєць також додав, що “місто вони звільнили і честі не втратили”.

Нагадаємо, сьогодні, 5 липня в Україні відзначають третю річницю визволення Слов’янська і ряду інших міст Донецької області від російських окупантів.

Нагадаємо, 3 липня 2014 сили АТО заблокували місто Миколаївка, де знищили 6 опорних пунктів проросійських бойовиків, склади боєприпасів, а також вийшли до автотраси Харків – Довжанський. У боях загинув один і було поранено 4 українських військових, а в той же час, за даними РНБО, втрати терористів досягли більше 150 чоловік. 4 липня 2014 Миколаївка була повністю звільнена і взята під контроль силами АТО, яким здалися в полон понад 50 терористів.

Вже 5 липня бойовики Стрєлкова-Гиркіна були змушені під натиском українських військ залишити укріпрайон у Слов’янську. Хоча більшості бойовиків вдалося вибратися із заблокованого міста, під час прориву вони зазнали суттєвих втрат.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE