Politerno > Україна і світ > Крадуть у нас всі, і компромат є на всіх – Касьянов

Крадуть у нас всі, і компромат є на всіх – Касьянов

  • 9 Липня, 2017
  • 1664 Переглядів
  • 0

Вся ця детективна кампанійщина з депутатською недоторканністю, яка не сходить з екранів телевізорів, – не що інше, як добре продумана і майстерно здійснена спецоперація президентської адміністрації, або, точніше – вузького кола близьких президенту осіб.

ПОПу потрібен надійний, безвідмовний інструмент впливу на депутатський корпус, особливо, якщо цей корпус сильно зміниться в ході раптових парламентських виборів, пише у своєму Facebook відомий волонтер Юрій Касьянов.

Тому влаштували шоу, принесли в жертву кілька фігур, продемонстрували, як важко притягнути до відповідальності навіть очевидних негідників, і тепер президент вносить до парламенту свій законопроект про зняття з депутатів недоторканності.

Усе. З підконтрольними силовими структурами, особистим генпрокурором і контрольованими суддями можна управляти депутатським корпусом, як акторами в театрі маріонеток.

Трохи щось не так – і давно зібраний компромат легко перетворюється в важку кримінальну справу. А так як крадуть у нас всі, то і компромат є на всіх, – свій хліб глава СБУ їсть не дарма.

В якості довідки:

Сьогодні президент України безпосередньо управляє силовими структурами, і контролює призначення вищих воєначальників і високопоставлених клерків Міноборони, Генштабу, НГУ, СЗР, СБУ, прикордонників та митників.

Президент призначає всю виконавчу вертикаль – аж до глави самого останнього зубожілого, богом забутого району. Президент контролює уряд через ручного Гройсмана. Суди – через призначення суддів. ЗМІ – через гроші.

Парламент – маючи свою фракцію і гроші для підкупу інших депутатів. Президент контролює виборчі інструменти через Центрвиборчком.

Крім того, на імідж батька нації працює ціла армія ботів, псевдопатриотів і ерзацволонтерів. Президент вже має фактично диктаторські повноваження, які реалізовані через псевдодемократичні інститути.

Якщо з кого і знімати недоторканність, то з нього, і притягати до відповідальності за порушення базових статей Конституції про поділ влади.

Але хто ж його посадить? ..

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE