Politerno > Україна і світ > Парубій хоче розглянути всі подання щодо недоторканності за один день

Парубій хоче розглянути всі подання щодо недоторканності за один день

  • 10 Липня, 2017
  • 1606 Переглядів
  • 0

Верховній Раді пропонують розглянути всі подання Генпрокуратури на позбавлення шести депутатів недоторканності та притягнення до відповідальності за один день.

Усі 6 подань від ГПУ винесуть на розгляд Верховної Ради цього пленарного тижня.

Про це спікер парламенту заявив під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, 10 липня.

Парубій пояснив, що подання повинні розглядатися на пленарному засіданні Ради не пізніше, ніж за 7 днів після рішення Регламентного комітету.

Хочу розвіяти інтригу, яка цей тиждень тривала, і повідомити, що усі подання, які надійшли від Генерального прокурора, будуть розглянуті в сесійній залі Верховної Ради України, – зазначив Парубій.

Водночас Парубій зазначив, що не всі подання вже були розглянуті регламентним комітетом, зокрема питання про зняття недоторканності з депутата від “Опозиційного блоку” Михайла Добкіна.

Голова парламенту додав, що якщо Рада підтримає ініціативу розглядати всі подання разом, то вони будуть розглянуті в четвер, 13 липня.

“Якщо ні – ми завтра почнемо розгляд подань про зняття недоторканності”, – підкреслив Парубій.

Нагадаємо, наразі ГПУ внесла на розгляд 6 подань на позбавлення недоторканності: на двох нардепів від “Народного фронту” Максима Полякова та Євгена Дейдея, БПП – Борислава Розенблата, РПЛ – Андрія Лозового, вже згаданого Добкіна та депутата від групи “Воля народу” Олеся Довгого.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE