Politerno > Україна і світ > Бандити при владі залишилися, а інтелігенція зникла повністю, – Речинський

Бандити при владі залишилися, а інтелігенція зникла повністю, – Речинський

  • 10 Липня, 2017
  • 1845 Переглядів
  • 0

Ми так наполегливо дискредитуємо інститути влади, що здається, ніби послідовно і наполегливо знищуємо державу Україна

При Кучмі в парламент прийшли бандити на кшталт Суркіса або Волкова. При Ющенко довелося познайомитися з його земляком, який служив в адміністрації президента. У нього було дві судимості. Стало зрозуміло що інститут спецперевірки здох.

Потім заступником голови СБУ став чоловік з фальшивим дипломом на прізвище Кислинський. У парламенті бандитів з судимостями стало більше, ніж людей зі справжнім, а не купленим дипломом про вищу освіту.

У парламенті з’явився Ляшко. Теж знаковий момент. Потім президентом країни став двічі судимий злочинець. Потім був Майдан і з’явилася надія, що бандитів, людей з судимостями, людей без реальної вищої освіти у владі більше не буде.

Але на жаль, бандити і судимості залишилися, інтелігенція зникла геть. Наступний парламент, з огляду на тенденції, може стати ще гірше. Критично гірше. Настільки гірше, що знову сама державність опиниться в серйозній небезпеці.

Схоже, що вибори близько. І від нас буде залежати, погубимо ми країну в гонитві за “політичною доцільністю”. Або ж збережемо, всерйоз зрозумівши, що в парламенті немає місця людям із судимостями, погашеними чи ні, злодіям, які не можуть пояснити походження свого майна, людям, які змінювали політичні погляди в залежності від кон’юнктури, людям з критично низьким інтелектуальним рівнем.

Нам потрібно шукати людей з мізками і совістю. Я не згадую в цьому списку слово “патріотизм”.

Тому що, на жаль, зараз цим словом прикриваються саме ті, хто перераховані в списку.

Станислав Речинский

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE