Politerno > Україна і світ > Помічника народного депутата від “Радикальної партії Ляшко” судитимуть за рекет, – Генпрокуратура

Помічника народного депутата від “Радикальної партії Ляшко” судитимуть за рекет, – Генпрокуратура

  • 10 Липня, 2017
  • 1562 Переглядів
  • 0

Помічник народного депутата від Партії Ляшко Олексія Кириченка Олексій Бевзюк опинився на лаві підсудних. Він намагався заволодіти коштами потерпілого в сумі 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

У прокуратурі повідомляють про завершення досудового розслідування та направлення до суду обвинувального акту за підозрою діючого помічника народного депутата України від “Радикальної партії Олега Ляшка” у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу.

Зазначена особа злочинним шляхом намагалося заволодіти грошовими коштами у великих розмірах потерпілого в сумі 200 тис грн нібито за “кришування” Інтернет-закладу.

При отриманні частини грошових коштів зловмисник був затриманий.

Відносно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді особистої поруки з боку народних депутатів зазначеної партії.

За результатами попереднього розслідування 4 липня 2017 обвинувальний акт у виробництві направлено до суду для розгляду по суті. За скоєний злочин помічникові народного депутата України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

26 січня 2017 року стало відомо про затримання співробітниками Генпрокуратури і Національної поліції помічника народного депутата за підозрою в шахрайстві у великих розмірах.

Затриманим виявився Олексій Бевзюк, який працює у нардепа від Партії Ляшко Олексія Кириченка.

7 лютого Печерський районний суд Києва відпустив Бевзюка на поруки 5 депутатів Ради від фракції Радикальної партії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE