Politerno > Україна і світ > Нардеп Константіновський розповів, чому вирішив відмовитись від депутатського мандату (Відео)

Нардеп Константіновський розповів, чому вирішив відмовитись від депутатського мандату (Відео)

  • 14 Липня, 2017
  • 1531 Переглядів
  • 0

За словами позафракційного нардепа В’ячеслава Константіновського, він майже два роки роздумував над тим, щоб скласти мандат. Тепер ж, коли йому перестали довіряти, остаточно вирішив піти.

Про це на телеканалі ZIK розповів сам політик.

“Із різних причин відкладав це рішення. Мене відмовляли і я сподівався, що зможу трохи більше зробити будучи у складі парламенту. Проте зараз все дійшло до точки кипіння. Я можу все стерпіти, окрім недовіри тих людей, які мене найняли працювати. Щиро кажучи, вважаю, що все ж повинен там бути. Оскільки, у ВР є багато порядних людей. Дуже неправильно, коли засуджують усіх політиків”, – сказав гість програми.

Окрім того він наголосив на тому, що позафракційним нардепам у ВР складно, оскільки у них менше коло прав.

“Я ніколи ні про що не жалкую. Пішовши з бізнесу у політику, отримав досвід, емоції, багато речей зрозумів, побачив усю кухню з середини. Мушу зізнатись, що виявився неефективним депутатом. На це є багато є причин. Зокрема, я позафракційний, тому не можу брати участь у погоджувальній раді ВР. Та й не зміг ввести свої закони у порядок денний, тому, що черга до нього вирішується якось кулуарно”, – наголосив нардеп.

Та, на його думку, не можна ставити під одну лінію всіх політиків. Адже окрім нечесних депутатів, працюють і шляхетні люди, які трудяться на благо держави.

“Нардепу важко показати плоди роботи так, щоб це бачили громадяни. Але можу сказати, що втілення усіх проектів відбулось за мій кошт. Я й далі буду займатись благодійністю. Для цього не потрібно витрачати час на засіданнях. Звісно, у ВР багато людей, які хочуть працювати для країни. Та є й ті, які прийшли заробляти і не знають, як це робити без депутатського мандату. Найгірше те, що в цілому парламент не отримав довіри”, – розповів Константіновський та додав: чесній людині політика не приносить великого прибутку. Можна знайти сотні кращих методів, як заробляти такі ж гроші.

“Якщо хтось хоче йти в політику, щоб заробити гроші – це дуже поганий прибуток. Нормальна людина може працювати і отримувати гарні кошти й без цього. Мені жаль тих, чиє життя тримається лише на парламенті.

Чесна праця депутата – це нелегке життя. Потрібно бути готовим до низької зарплати, критики, публічності. Йти до того, що будь-який промах не прощається. Тому, кожен, хто захоче працювати у ВР повинен добре поміркувати над цим рішенням”, – зазначив політик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE