Politerno > Україна і світ > Нардеп: Якщо волонтери будуть виносити все з дому, а бюджет розкрадатимуть, це не змінить нічого (Відео)

Нардеп: Якщо волонтери будуть виносити все з дому, а бюджет розкрадатимуть, це не змінить нічого (Відео)

  • 16 Липня, 2017
  • 1609 Переглядів
  • 0

Бюджет зріс у 5-6 разів, а ось волонтери віддали усе, що лише могли, тож якщо вони будуть далі виносити все з дому, а бюджетні гроші будуть розкрадатися, то це не змінить нічого

Про це на телеканалі ZIK заявив В’ячеслав Константиновський, народний депутат України, позафракційний.

Гість програми розповів, що був на фронті на Донбасі, куди приїхав із південної Франції, де залишив дружину.

“Я там був, але не перебував у таких серйозних ситуаціях. Не тому, що я відмовлявся, а тому, що так склалося”, – зазначив В’ячеслав Константиновський.

Він розповів, що до нього час до часу телефонують військові із проханням дати кошти на ремонт техніки. Проте у відповідь Константиновський пояснює, що бюджет зріс у 5-6 разів, а ось волонтери віддали усе, що лише могли.

“Я їм каже: а ви рапорти написали? Ви звернення на мене написали, щоб я зміг допомогти як депутат? Ні, ну, ми так… Я кажу, що волонтерство закінчилося. Тому що якщо волонтери будуть далі виносити все з дому, а бюджетні гроші будуть розкрадатися, то це не змінить нічого.

Тому я не даю грошей більше, я не витрачаю грошей. Ну, іноді буває, коли когось поранило… Я не можу відмовити”, – зазначив В’ячеслав Константиновський.

Гість програми наголосив, що з початку конфлікту на Донбасі українське військо важко було назвати “армією”.

“А ось зараз армія є”, – наголосив він.

В’ячеслав Константиновський додав, що, на його думку, військові і самі повинні бути відповідальними, і для того, щоб депутати могли реагувати, їм потрібно писати відповідні рапорти.

“Я їм кажу: хлопці, ви не боялися, коли вас вбивали, а написати звернення, вони бояться, що їх будуть журити”, – каже нардеп.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE