Politerno > Україна і світ > Нардепу Розенблату суд призначив 7 мільйонів гривень застави

Нардепу Розенблату суд призначив 7 мільйонів гривень застави

  • 18 Липня, 2017
  • 1511 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 18 липня, Солом’янський райсуд Києва розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу нардепу Бориславу Розенблату, який проходить по “бурштиновій справі”.

Так, позафракційному нардепу Бориславу Розенблату, який раніше входив до Блоку Петра Порошенка, встановили заставу в розмірі 7 млн ​​грн, в той час, як в САП вимагали 10 мільйонів гривень.

Суд також поклав на нього зобов’язання носити електронний браслет, не віжджати без повідомлення з Києва та Житомира і здати всі закордонні паспорти.

“Все, що написано в ухвалі, я виконаю”, – сказав сам Борислав Розенблат журналістам після завершення засідання суду у вівторок ввечері.

Борислав Розенблат підозрюється в скоєнні злочинів передбачених ч. 4 ст. 368, ч. 2 і 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу, а саме – “отримання хабара” та “зловживання впливом”.

Нардепа підозрюють у лобіюванні інтересів компанії, пов’язаної з видобутком бурштину в Україні.

За інформацією САП і НАБУ, депутати в рамках співпраці з цією компанією запропонували зміни до Податкового та Митного кодексу, які спростили б її роботу з видобутку бурштину.

Як повідомлялося, народний депутат Борислав Розенблат дав зрозуміти, що у нього є кошти для виплати застави у розмірі 10 млн грн, який раніше просить встановити йому САП.

Читайте також: Хабарі для Полякова і Розенблата брали офіцери Управління держохорони

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE