Politerno > Тернопільщина > В Тернополі черговий скандал – жителі Київської протестують проти забудови

В Тернополі черговий скандал – жителі Київської протестують проти забудови

  • 18 Липня, 2017
  • 2247 Переглядів
  • 0

Проект рішення пропонують на розгляд Тернопільської міської ради. Мова йде про затвердження проекту землеустрою стосовно зміни цільового призначення землі площею до 0,1 га для реконструкції магазину під багатоквартирний житловий будинок за адресою вул. Київська,7 б (ЖБК «Приватбуд»).

“Чому тернополяни повинні терпіти витівки цих жалюгідних депутатів та забудовників. Невже наші діти не мають права гратись на майданчику та вільно виходити у двір? Чому батьки повинні дитячими візками оминати автомобілі? Виною все захланність чиновників. У їхніх дітей багато місця у приватних будинках та заміських угіддях”.- розповідає мешканка вул. Київська пані Марія.

Отож, ініціативною групою мешканців вул.Київська розпочався збір підписів проти  будівництва багатоквартирного житлового будинку. Та все ж люди надіються на совість депутатів та чиновників міської ради . У разі ігнорування їхніх вимог вживатимуть більш радикальних мір і стосовно забудовника і стосовно самих народних обранців.

Як раніше вже зазначали представники  «ДемАльянсу» -.”Цього разу безпосереднє погіршення умов проживання отримають більше тисячі осіб, адже мешканці багатоквартирних будинків по вул. Київська, 1, 7 та Київська, 5б не забезпечені ділянками для розміщення  майданчиків та стоянок автомобілів. Дефіцит площі становитиме близько 1,1 га. Окрім цього не можливо уявити собі реконструкцію павільйону-магазину під багатоквартирний будинок без повного знесення павільйону, тоді яка це реконструкція?,”

Отже, якщо депутати дотримаються вимог будівельних норм та законодавства і відхилять вказаний проект рішення, мешканці вул. Київської будуть врятовані від чергового ущільнення ,а майже 80 тисяч тернополян збережуть гарантовану їм державою територію для обслуговування житлового фонду. Але чи підуть на це обранці, питання риторичне?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE