Politerno > Україна і світ > Речник Білого дому Сара Сандерс заявила, що Трамп підтримає законопроект про нові санкції щодо Росії

Речник Білого дому Сара Сандерс заявила, що Трамп підтримає законопроект про нові санкції щодо Росії

  • 24 Липня, 2017
  • 1278 Переглядів
  • 0

Президент США Дональд Трамп підтримає останню версію законопроекту про нові санкції щодо Росії, повідомила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс в ефірі телеканала ABC News.

“Ми підтримуємо законопроект в тому вигляді, в якому він є зараз”, – констатувала Сандерс. Голосування по документу в нижній палаті Конгресу має відбутися у вівторок, 25 липня. Якщо конгресмени проголосують за поправки, законопроект ще повинен буде підписати президент.

Текст законопроекту був опублікований на сайті Конгресу 22 липня. У ньому передбачається, зокрема, скорочення максимального терміну ринкового фінансування російських банків, що потрапили під санкції, до 14 днів, а нафтогазових компаній – до 30 днів.

Відповідно до законопроекту, обмежувальні заходи щодо Москви, введені раніше попереднім американським лідером Бараком Обамою, повинні бути закріплені законодавчо. А Трамп зможе пом’якшувати або знімати санкції тільки з схвалення Конгресу.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE