Politerno > Україна і світ > Поляков повідомив, що вніс заставу – по Розенблату підтвердження немає

Поляков повідомив, що вніс заставу – по Розенблату підтвердження немає

  • 25 Липня, 2017
  • 1458 Переглядів
  • 0

Фігурант справи щодо незаконного видобутку бурштину, народний депутат Максим Поляков, вніс призначену судом заставу у 304 тисячі гривень.

Про це він повідомив у Facebook.

 “Законослухняний громадянин вніс заставу”, – написав депутат і додав копію відповідного платіжного доручення на користь Держказначейства.

Документ датований 25-м липня. Призначення платежу: “Внесення застави за Полякова М.А.”, сума платежу: “304 000 грн”.

Також Поляков сплатив 750 грн комісії за перерахування коштів. Це відображено в меморіальному ордері, що додається.

В той же час, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та Національному антикорупційному бюро повідомили, що не отримали підтвердження внесення застави за нардепа Борислава Розенблата.

Про це УП розповів радник з питань комунікацій САП Ярослав Гордієвич.

 “Згідно з законом про факт внесення застави необхідно повідомити суд, який ухвалив відповідне рішення. За словами адвокатів, народний депутат Розенблат вніс заставу в п’ятницю, 21 липня. У САП і НАБУ на даний момент відсутні підтверджувальні документи щодо цього факту”, – зазначив Гордієвич.

Окрім того, радник САП повідомив, що в ухвалі суду про обрання запобіжного заходу Розенблату була допущена помилка в номері паспорта.

“Її (помилку – ред.) виправить суд з власної ініціативи. Проте варто зазначити, що суд зобов’язав здати паспорти для виїзду за кордон, і ця ухвала підлягає виконанню незалежно від описки в номері паспорту”, – підкреслив Гордієвич.

Як повідомлялося, нардеп Борислав Розенблат у понеділок, 24 липня, заявив, що його родина внесла за нього заставу у розмірі 7 мільйонів гривень.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE