Politerno > Україна і світ > Лещенко: Банда Авакова готує захоплення влади в Україні

Лещенко: Банда Авакова готує захоплення влади в Україні

  • 1 Серпня, 2017
  • 1486 Переглядів
  • 0

Нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив, що в Кабміні існує група людей на чолі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, яка зацікавлена ​​в захопленні влади в країні.

Про це заявив нардеп в ефірі телеканалу ZIK.

“Всередині уряду існує окреме угруповання Авакова, яка готується до будь-яких сценаріїв, в тому числі до прямого захоплення влади, в тому числі до того, щоб бути на посаді фактично другого прем’єр-міністра. Бо не секрет, що без візи Авакова – гласної чи негласної – ніякі рішення уряд не приймає”, – сказав він.

За словами нардепа, так зване “угруповання Авакова” ділиться на три підрозділи: “піар-група”, до якої входять нардеп від “Народного фронту” Антон Геращенко і радник Авакова Зорян Шкіряк, “силовий підрозділ” – радник Авакова Ілля Ківа і народний депутат від “Народного фронту” Євген Дейд, “бізнес-підрозділ” – народний депутат від “Народного фронту” Ігор Котвицький і бізнесмен Олександр Павлюченко.

“Це угрупування функціонує в Україні на офіційному рівні, готове до прямих дій, до присутності у владі”, – заявив Лещенко.

За інформацією нардепа, саме до Авакова в Міністерство внутрішніх справ їздить бізнесмен Ігор Коломойський, туди ж викликають главу НАК “Нафтогаз” Андрія Коболєва і екс-прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

У той же час політолог Руслан Бортник заявляв в коментарі Ukraina.ru, що у Авакова і президента України Петра Порошенка немає серйозних розбіжностей. Тому навряд чи главі МВС вдасться влаштувати переворот, особливо з огляду на нинішній рейтинг “Народного фронту”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE