Politerno > Україна і світ > Налікували на кримінал: медичне керівництво МВС підозрюють в розтраті 600 тис грн

Налікували на кримінал: медичне керівництво МВС підозрюють в розтраті 600 тис грн

  • 2 Серпня, 2017
  • 1587 Переглядів
  • 0

Як з’ясували активісти ГО “Харківський антикорупційний центр”, нещодавно “Територіальне медичне об`єднання Міністерства внутрішніх справ України по Харківській області” придбало лапороскопічний комплекс за 1,79 млн грн. Водночас, комплекс з такими самими характеристиками, проте на 600 тисяч дешевше, придбав медичний центр у Львові.

За ознаками кримінального правопорушення, юристи проекту “Тисни” звернулись до правоохоронців. У відповідь правоохоронці повідомили про внесення відомостей до ЕРДР за ч.3. ст 191 ККУ – “розтрата”, повідомляє Bigus.info.

Про угоду держустанови з ТОВ “Фірма “Контакт” стало відомо зі звіту, який розміщений на порталі системи електронних закупівель “Прозорро”. Єдиним конкурентом переможця на поставку лапороскопічного хірургічного комплексу було ТОВ “Медікалгруп-Україна” Вадима Кіняка.

Цікаво, що згідно з довідкою з тендерної документації, інженером “Медікалгруп-Україна” є співробітник їх конкурентів на аукціоні.

Та головне інше:  нещодавно Військово-медичний клінічний центр Західного регіону придбав через аукціон лапороскопічний хірургічний комплекс з такими самими характеристиками на 600 тис. грн. дешевше.

Конкурентами на торгах були ті самі “Медікалгруп-Україна” та ТОВ “Фірма “Контакт” .

Засновниками ТОВ “Фірма “Контакт” є Михайло Загоровський, Олександр Войтук та ДП “Регіон 2002”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE