Politerno > Тернопільщина > Олег Жак, як завжди, заступився за Надала, та звинуватив Івана Сороколіта

Олег Жак, як завжди, заступився за Надала, та звинуватив Івана Сороколіта

  • 2 Серпня, 2017
  • 1894 Переглядів
  • 0

Тернопільський журнал “Бізнес-Компаньйон” в лиці редактора Олега Жака, відповідаючи на публікацію інтернет-видання “Політерно” “Сергій Надал сам “створив” собі потужного конкурента на наступних виборах”, звинуватив депутата Івана Сороколіта у криміналі.

Та спочатку звернемо увагу пана Жака, що прив’язувати позицію “Політерно” щодо відомих подій під міською радою до позиції і Івна Сороколіта не потрібно. У своєму «опусі», а скоріше, черговій хвалебній оді міському голові, ви повелись непрофесійно.

Ми про ось це: “Ось вам і наїзд на вчорашніх соратників і модний крик “Зрада!””. Пане Олег, вони не наші соратники і ми  лише прокоментували своє бачення ситуації.

Наша публікація не була підписана ім’ям Сороколіта, а от за Вашою явно відчувається пильне око.

Та перейдемо до цікавого моменту. Зокрема коментуючи тезово публікацію “Політерно” пан Жак написав наступне:

Особливо вартий уваги цей завершальний акорд. Ось вони перші кроки революціонера до давньої заповітної мрії!

Наразі варто зауважити, що нічим особливо Іван Сороколіт, як і два його товариші по нещастю, не відзначились в нелегкій боротьбі зі «свавіллям» і за прекрасне майбутнє Тернополя. Правда, є багато «золотих верб», які проросли за роки перебування «конкурента» в депутатському кріслі, про що не раз писали в тернопільських ЗМІ: сумнівні прибутки і видатки КП «Тернопіль-Інтеравіа» з душком криміналу, торговий центр на окрузі під вікнами житлового будинку та інші епізоди.

Мусимо віддати належне в тому, що справді міський голова навіть обіцяв Івану Сороколіту нових клієнтів для його комунального підприємства, але після детальнішого аналізу діяльності цієї «кантори», позиція міського голови змінилась, причому справедливо. Може це призначення Сороколіта директором КП, яке він перетворив в кишенькову фірмочку, мається на увазі, коли кажуть, що «власноруч підняв конкурента»?   

У пересічного тернополянена, котрий хоча б іноді користується інтернетом і читає новини, виникає логічне запитання: Якщо Сергій Надал об’явив війну Івану Сороколіту, Ігору Турському та Роману Навроцькому (про це не пише хіба що лінивий), добився зняття їх з головування у комісіях і прибрав Сороколіта з посади голови КП «Тернопіль-Інтеравіа» – то де справи? Де “кримінал” про який Ви заявляєте? Адже дії поліції вказують на явне підігрування владі міста. То чому мер не подає до суду на «зрадників»? Все у його руках (без перебільшень). Ви ж про ту Бродівську ще у 2016 році писали, не надавши жодного доказу?

Пане Олег, пора вже у своїй професійній діяльності опиратись на факти – ви журналіст.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE