Politerno > Україна і світ > Як блогери до генпрокурора Луценка ходили – реакція facebook

Як блогери до генпрокурора Луценка ходили – реакція facebook

У соціальних мережах активно обговорюють зустріч генерального прокурора Юрія Луценка з блогерами.

Напередодні глава ГПУ зібрав блогерів і поспілкувався з ними 4 години, а також влаштував екскурсію по будівлі Генреальной прокуратури.

Блогер Макс Бужанський: “1 серпня, ці милі малюки прийшли до Генерального Прокурора. Бесіда була дуже жорсткою, самі бачите на фото, ну просто люта. Я таке щастя на обличчях тільки у піонерів в Артеку спостерігав, коли космонавти приїздили. Так ось, 1 прийшли, а 2 серпня прокуратура закінчила розбиратися зі стріляниною Пашинського по громадянам України і закрила кримінальну справу. Який зв’язок, запитаєте ви? Он там в центрі, Роман Шрайк. Один з тих, хто зголосився допомогти Пашинського і бути зрозумілим при проведенні слідчих дій. Але Міншрайк з владою не співпрацює, незалежний, як самотній пінгвін в Антарктиці і блогери у нього всі теж незалежні. Так, Леонід Швець і Yan Waletow? Ви ж так люто твердили, що ні ні. Пацани трохи попалися, нє? “.

Політичний експерт Олександр Дубинський: “Я дивлюся на фотографії блогерів поруч з Генпрокурором Луценко і прізвища понятих у справі Пашинського – і бачу тих, кому треба обов’язково здавати декларації про доходи та витрати”.

Журналіст Іван Яковина: “Пишуть, що Луценко на зустрічі з блогерами сказав, що видасть Саакашвілі в Грузії, якщо з Тбілісі буде відповідний запит. Оскільки він обов’язково буде, то слова генпрокурора треба розуміти так: “Здамо, не хвилюйтеся!”. Те, що крім РФ, весь світ вважає грузинську справу проти Міхо не кримінальною, а політичною, нікого не бентежить. Дуже шкода! якось негарно виходить … UPD. Текс, почалися трактування його слів, включаючи “не обіцяв, але дав зрозуміти, що видасть”. Або навіть “обіцяв, що прийме законне рішення”, тобто, зновуж таки – видасть. Але за різними формулюваннями одна і та ж ідея”.

Журналіст Вадим Фолькер: “Тут Луценко похвалився, що у диктатора Януковича забрали Межигір’я. Тепер його можна передати іншому диктатору – Порошенко. Так би мовити зробити куму приємно”.

Facebook-користувач Дмитро Шандра: “Ми звичайно хотіли запитати генпрокурора про справді важливі речі, але ми ж всі дорослі люди, все розуміємо. Тому, сповнені важливості моменту, ми запитали у нього котра година… пише нам Мирослав Гай про зустріч з Луценком. А я не доросла людина, я нічо не розумію. Притому що дорослі блогери як ні цукерками і книжечками, що їм подарували, потім хваляться, так особистим телефоном генпгокугога. У мене теж є мобільний телефон міністра (ой, вже колишнього, ну таке) так що сперечаємося, що акула сильніше динозавра, а шварц легко отп *** ит Вандама, панове дорослі блогери”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE