Politerno > Україна і світ > Порошенко використовує Луценка, а потім можливо посадить, звинувативши його в “елітній корупції” – Небоженко

Порошенко використовує Луценка, а потім можливо посадить, звинувативши його в “елітній корупції” – Небоженко

  • 3 Серпня, 2017
  • 1517 Переглядів
  • 0

Генпрокурор України Луценко думає, що він вже підготувався до боротьби за владу і вийшов на “тропу війни”. Та може виявитися так, що він стоїть на тросі, який висить над ареною цирку під назвою – українська політика.

Таке припущення висловив сьогодні політичний експерт Віктор Небоженко, назвавши свій пост у Facebook – Бадьорий Луценко.

Більш того, нинішній директор цього цирку української політики ще той пустун. Спочатку він використовує Луценко як знаряддя в піар-боротьбі з корупцією, а потім із задоволенням, можливо, звинуватить його в елітній корупції і знову посадить. Він зробить це голосно, з обуренням і принципово. Це буде “вишенька на торті” в його виборчій кампанії, в боротьбі за другий президентський термін.

Зараз, головне не злякати Луценка, дати йому можливість самореалізуватися – розговорити, дати наробити помилок, розбагатіти, роздобути собі нових ворогів і скривджених, а потім швидко конвертувати його повалення, гучну відставку і арешт в рейтинг нинішнього директора українського політичного цирку на президентських виборах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE