Politerno > Україна і світ > Українські спецслужби не здатні взяти у полон високопоставлених терористів, – Оксана Корчинська (Відео)

Українські спецслужби не здатні взяти у полон високопоставлених терористів, – Оксана Корчинська (Відео)

  • 3 Серпня, 2017
  • 1392 Переглядів
  • 0

Українські спецслужби не здатні взяти у полон високопоставлених терористів, бо не має на це політичної волі. У нас є достойні хлопці, які можуть проводити спецоперації, але не роблять цього, адже немає політичного наказу, а все інше – це просто слова

Про це на телеканалі ZIK заявила Оксана Корчинська, нардеп Радикальної партії Ляшка.

“Це трагедія великої кількості людей, які протягом трьох років боряться за своїх дітей, а з нашого боку так звані Мінські угоди – це слова. Адже коли на Мінських угодах інтереси України представляє і кум Путіна Медведчук, то про які результати можна говорити?”, – обурюється пані Корчинська.

Народна депутатка каже, що українські спецслужби не здатні взяти у заручники високопоставлених терористів, бо немає політичної волі.

“У нас є достойні хлопці, які можуть проводити спецоперації. Свого часу до них зверталися з Ізраїлю, тому вони можуть це робити, але, якщо була би політична воля. Зокрема, вони не роблять цього, бо немає політичного наказу, а все інше – це просто слова”, – відзначила обранець.

Окрім цього, Оксана Корчинська зауважила, що за три роки українські парламентарі навіть не спромоглися хоча б у парламенті винести на голосування закон про окуповані території.

“У нас до сих пір не визнається світом, що наші хлопці військовополонені і до них не можна задіяти жодне міжнародне право. Закону сьогодні немає, його ніхто не реєстрував, є лише розмови. А те, що пані Дарка Оліфер щось написала, то це те ж, що пані Меркель вже три роки обурюється щодо того, що відбувається у нас на Донбасі. Це чергові слова, за якими нічого не стоїть”, – додала пані Корчинська.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE