Politerno > Україна і світ > Саакашвілі стверджує, що ГПУ не причетна до позбавлення його громадянства

Саакашвілі стверджує, що ГПУ не причетна до позбавлення його громадянства

  • 5 Серпня, 2017
  • 1362 Переглядів
  • 0

Екс-президент Грузії та екс-глава Одеської обласної держадміністрації Михеіл Саакашвілі заявляє, що в Генпрокуратурі України йому повідомили, що не повертали матеріали, на підставі яких його позбавили громадянства України.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу ZIK по відеозв’язку в п’ятницю ввечері.

 “Ми зробили запит до Генеральної прокуратури, тому що Міграційна служба посилалася на гереальну прокуратуру. Вчора ми отримали відповідь Луценка, що Генеральна прокуратура України нічого спільного з позбавленням мене громадянства не має”, – заявив Саакашвілі.

Також віндодав, що його адвокати зараз збирають всі необхідні документи, пов’язані з припиненням його українського громадянства, щоб оскаржити таке рішення в суді.

Як повідомлялось, 26 липня політики від Радикальної партії заявили про те, що екс-президента Грузії і колишнього голову Одеської ОДА позбавили громадянства України.

У державній міграційній службі України підтвердили позбавлення Саакашвілі громадянства, однак у Порошенка підтвердили це лише у четвер вранці.

Сам Саакашвілі напередодні полетів до США, звідки він заявив, що буде домагатися повернення в Україну.

Також ми повідомляли, що Михайло Саакашвілі, позбавлений українського громадянства, прилетів до Польщі. Та він виступив на заході, присвяченому річниці Варшавського повстання. Він говорив про співпрацю Грузії з Польщею, а також про Україну.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE