Politerno > Тернопільщина > ТВК розпочало перевірку підписів щодо відкликання тернопільських екс-батьківщинців (Відео)

ТВК розпочало перевірку підписів щодо відкликання тернопільських екс-батьківщинців (Відео)

  • 11 Серпня, 2017
  • 1633 Переглядів
  • 0

Тернопільська територіальна виборча комісія, не зважаючи на тиск з боку “зацікавлених осіб”, приступила до підрахунку та перевірки підписів, щодо відколикання мандатів трьох колишнвіх депутатів від ВО “Батьківщина” А. Артимовича, П. Поврозника та Н. Шоломейчук.

Стало відомо, що сьогодні, 11 серпня, відбулось заплановане засідання ТВК щодо питання відкликання мандатів екс-батьківщинців. На засіданні комісії були присутні 11 членів комісії. Вперше за всю історію скликань тернопільскої ТВК, комісія зібралась саме у такому форматі.

“Тож є надія, що процес відкликання депутатських мандатів трьох “генплащиків” міського голови завершиться успішно. Адже процес відкликання мандатів трійці наших екс-партійців, є ініціативою громади Тернополя, але аж ніяк не вузьких партійних інтересів”, – сказав голова тернопільського міського осередку ВО «Батьківщина» Микола Сліпченко.

“”Батьківщина” відкрита для громадськості й готова піти на зустріч усім ініціативам активістів краю”, – підкреслив Сліпченко.

Документи прийнято, комісія погодила підрахунок та перевірку підписів на понеділок 14 серпня.

Від імені редакції закликаємо громаду міста слідкувати за процесом, та відповідно реагувати, адже мова йде про питання …  “нової забудови під вікнами вашого дому”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE