Politerno > Україна і світ > Як живуть лідери “Народного фронту” – Янукович “відпочиває” (Фото)

Як живуть лідери “Народного фронту” – Янукович “відпочиває” (Фото)

  • 12 Серпня, 2017
  • 1898 Переглядів
  • 0

Голова парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак будує кілька розкішних замків в елітному селищі Виженка Чернівецької області.

Про це повідомляє Ua1.

За словами громадського активіста Михайла Шморгуна, від розкоші маєтків Бурбака забирає дар мови.

Місцеві жителі не на камеру кажуть журналістам, що Янукович дитина в порівнянні з цими “євроаферістами” і кровожерами. Михайло Шморгун зазначає, що Бурбак там будує не один будинок, а цілий каскад з чотирьох розкішних особняків. Фасадну фарбу для будинків замовляють з Німеччини, а кухня, пише активіст з посиланням на експертів, вартує космічних для середньостатистичного українця грошей (близько 3 мільйонів гривень).

Як вже повелося у народних обранців, будівництво знаходиться під надійною охороною озброєних людей без розпізнавальних знаків. Згідно з декларацією, Бурбак живе на одну зарплату нардепа, зате його дружина є досить успішним підприємцем. Саме вона є власницею земельної ділянки у Виженці площею 2474 кв. м і будинку на 82 кв. м. І, звичайно ж, саме на дружину Бурбака записані ті чотири елітні об’єкти, особняки що будуються (510, 215, 734 і 378 кв. м).

Споруджувати і декларувати будинки глава фракції «Народного фронту» почав в 2016 році, хоча земельна ділянка була придбана ще в 2006 році. Варто додати, що село Виженка є одним з основних туристичних населених пунктів Вижницького району та центром зеленого туризму Буковини. З 1859 року і до Першої світової війни Виженка була елітним австро-угорським курортом.

Фото елітних маєтків народного обранця, євроінтегратора і рятівника України від «злочинной банди Януковича»:

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE