Politerno > Україна і світ > Мураєв: Восени Україна отримає нового Прем’єра, а навесні будуть дострокові вибори

Мураєв: Восени Україна отримає нового Прем’єра, а навесні будуть дострокові вибори

  • 12 Серпня, 2017
  • 1877 Переглядів
  • 0

У телепрограмі на телеканалі Newsone народний депутат України Євген Мураєв висловив тверде і безальтернативне переконання в тому, що навесні будуть дострокові вибори в Україні, а восени Україна отримає нового Прем’єр-міністра – Олександра Турчинова.

На питання журналіста: чи вірите ви, що Гройсман може піти з поста Прем’єр-міністра України, Мураєв відповів: «Я вірю в те, що навесні будуть дострокові вибори. Я переконаний, що новим Прем’єром України буде Олександр Турчинов. Також я переконаний в тому, що саме навесні будуть дострокові парламентські вибори за рік до президентських. Це потрібно нинішній владі, щоб потім легко взяти ще раз крісло Президента. Адже вони добре розуміють, що якщо Порошенко піде, то за всі ті злочини проти власного народу хтось повинен буде відповідати і вони рано чи пізно ві»- заявив Мураєв.

Також нардеп висловив переконання, що реальною силою на парламентських виборах цієї влади стануть добровольчі батальйони, які знаходяться на зарплаті у Народного Фронту: «Вони просто так не виграють вибори, бо сукупний рейтинг всіх постмайданних сил менше 10%. Народ їм не вірить… Але Народний Фронт і БПП включать в гру добробати, саме безбашенні молодчики на зарплаті у Авакова почнуть гасити і воювати з власним народом і придушувати будь-які спроби людей на вільні вибори. Я не вірю, що армія і поліція буде воювати проти народу, але ось добробати, на зарплаті Авакова, Турчинова і Яценюка, створювалися саме для придушення народного гніву. Ось це їх реальна сила для утримання влади” – заявив Мураєв:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE