Politerno > Україна і світ > Гей-парад пройшов в Одесі зі скандалами (Фото/Відео)

Гей-парад пройшов в Одесі зі скандалами (Фото/Відео)

  • 14 Серпня, 2017
  • 1612 Переглядів
  • 0

В Одесі пройшов Марш рівності. До 70-ти осіб з райдужними прапорцями, плакатами і речівками пройшли по Приморському бульвару – з боку Воронцовського палацу до Дюка.

Про це повідомляє Одеса-media.

Захід проходив під посиленою охороною поліції і Нацгвардії. Вулиці, що виходять на бульвар, були перекриті сітчастими огорожами. У Дюка колона зупинилася і стояла 40-50 хвилин.

Далі, до мерії, вона не могла пройти, так як далеко їх чекали незадоволені активісти радикальних угруповань. Радикали висловлювали невдоволення гомосексуалістами, закликали відправити їх у концтабори. Бійку не допустив подвійний ланцюг поліції.

Не витримавши стояння на сонці, багато учасників ЛГБТ-маршу сіли на землю, і почали співати пісні. В результаті поліція підігнала автобуси для представників меншин ближче до пам’ятника Дюку, завантажила їх туди і під охороною вивезла. Радикали і ряд активістів Кулікова поля тимчасово об’єдналися заради боротьби з Маршем рівності і намагалися блокувати шлях виїзду автобусів, однак ті покинули місце іншою дорогою.

Раніше повідомлялося, що “Одеса-прайд-2017” закінчився до його початку, учасників вивозять автобусами. Раніше на Контрактовій площі з газовим балончиком і ножем напали на учасників Маршу рівності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE