Politerno > Україна і світ > Стрілянина в Києві за участю нардепа Мельничука: з’явилося відео

Стрілянина в Києві за участю нардепа Мельничука: з’явилося відео

  • 16 Серпня, 2017
  • 1409 Переглядів
  • 0

Охоронець нардепа, екс-керівника “Айдара” Сергія Мельничука влаштував стрілянину на Троєщині

Про це повідомляє 112.ua з посиланням на прес-службу поліції.

У машині Мельничука розбите скло. Інших подробиць правоохоронці поки не повідомляють.

При цьому dtp.kiev.ua повідомив, що стрілянину з бойової зброї влаштував сам Мельничук. Його автомобіль виявився заблокованим на узбіччі.

“Народний депутат Мельничук влаштував стрілянину на Троєщині, Машина заблокована, чому то випали скла і спустилися колеса, Поліція охороняє. Стріляли бойовими !!!”, – сказано в повідомленні.

Депутат Борислав Береза при цьому написав у своєму Facebook, що на Троєщині виник конфлікт з рейдерами, які хотіли “віджати” дитячий садок. Цьому нібито перешкодили активісти.

“Троєщина зустріла рейдерів так тепло і привітно, що прощаючись рейдери відстрілювалися. Їм це не допомогло. Їх пов’язали. Садочку бути!”, – повідомив він.

Блогер Євген Шевченко стверджує, що Мельничук захищав цих рейдерів. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

“Мельничук заявив, що рішення суду для нього нічого не значить і тут нібито буде його громадська приймальня! Але місцеві такою поведінкою обурилися і в прямому сенсі цього слова трохи побили йому морду. Навіщо Мельничук дістав свій пістолет і почав стріляти в людей”, – написав він.

“Він став на захист шахраїв-рейдерів і плювати він хотів на дітей і на їх батьків разом узятих. До його компанії також приєдналася народний депутат Надія Савченко, але їй люди пояснили ситуацію, показали рішення суду і вона не стала сперечатися – поїхала геть”, – додав він.

Прес-секретар київської поліції Оксана Блищик в коментарі УП повідомила, що конфлікт стався на вулиці Сабурова. Вона уточнила, що людина, яка застосувала зброю, не є народним депутатом.

“Коли під’їхав автомобіль, люди на вулиці розбили вікно, пробили шини. Людина, яка була в автомобілі, вийшла і вистрілила в повітря. Ніхто не постраждав”, – розповіла вона.

Сам Мельничук в коментарі УП повідомив, що зброя, з якого відкрили вогонь, йому не належить: “Зброя не моє, все інше – наслідок”.

Ще одне відео опубликоване на сторінці спільноти “Рішучі громадяни” в Facebook.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE