Politerno > Україна і світ > Для повного щастя нашим міністрам треба рідше дихати – Стогній

Для повного щастя нашим міністрам треба рідше дихати – Стогній

  • 17 Серпня, 2017
  • 1736 Переглядів
  • 0

А то ж у них стільки всяких проблем в житті!

Ось міністри скаржаться, що заради країни вони взвалили на себе важкий тягар і позбавлені простого людського щастя. І я їх розумію!

Адже вони не належать самі собі. Службова машина не може бути ролс-ройсом. Доводиться мучитися на Мерседесі або Тойоті. Декларацію треба заповнювати і незрозуміло куди дівати решту мільйонів “надлишок”.

І все це на жебрацьку зарплату в сотню тисяч гривень. Але ж неправильно все це! Міністри повинні бути щасливі: будуть щасливі вони – будемо щасливі і ми, “їх народ”.

Як тут бути? Яку дати пораду для підвищення щастя чиновникам? Наприклад, я був в Бутані і спеціально ходив в тамтешнє Міністерство Щастя.

Ще, на Тибеті я спілкувався з йогами – найщасливішими людьми планети. Їм не потрібні ні золото ні палаци. Навіть таблетками не користуються для нормалізації здоров’я.

Майстри йоги вважають, що секрет тут криється в правильному диханні. Звичайний практикуючий его може затримувати дихання на півгодини. Але є і рекордсмени.

У 1991 році 70-річний індійський садху Равіндра Мішра шість діб перебував у стані медитації на дні озера, затримавши дихання. Йог виконав це в присутності кількох сотень спостерігачів і групи вчених.

Після завершення свого приголомшливого діяння Равіндра Мішра сплив на поверхню в доброму здоров’ї і розумі. Ось! Ось, що треба нашому народові для щастя!

Щоб міністри, які радять українцям менше їсти, для початку самі рідше почали дихати!

Констянтин Стогній

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE