Politerno > Україна і світ > Арбітражний суд Москви відмовився арештувати турбіни Siemens

Арбітражний суд Москви відмовився арештувати турбіни Siemens

  • 20 Серпня, 2017
  • 1468 Переглядів
  • 0

Арбітражний суд Москви відмовився арештувати за позовом німецького концерну Siemens чотири газотурбінні установки, які були доставлені до Криму в обхід санкцій.

У суботу, 18 серпня, суд виніс рішення “Про відмову в прийнятті забезпечувальних заходів”, повідомляє російський портал Електронне правосуддя.

Як повідомлялося, в липні Siemens подав позови проти причетних до постачання його турбін в окупований Крим.

Відповідачами за позовом є ВАТ “ВО” Технопромекспорт “, ТОВ” ВО “Технопромекспорт” і ТОВ “Сіменс Технології газових Турбін” (спільне підприємство Siemens і російської компанії “Силові машини”).

Нагадаємо, Росія завезла чотири турбіни для електростанцій, вироблені німецькою компанією Siemens, в окупований Крим. Поставки були здійснені в обхід санкцій.

У Кремлі заявили, що турбіни, поставлені в Крим, вироблені в Росії.

4 серпня Євросоюз ввів нові персональні санкції щодо громадян РФ і підприємств через поставки газових турбін Siemens до окупованого Криму. У санкційний список включені три російські чиновники і три компанії.

У МЗС РФ заявили, що “розчаровані доведеною до абсурду політизацією питання, що насправді являє собою звичайну комерційну суперечку суб’єктів господарювання”.

Зазначається, що наступне засідання у справі відбудеться 18 вересня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE