Politerno > Україна і світ > Що спільного між Тернополем та Конотопом – ще трохи про брудні “свободівські” технології (Відео)

Що спільного між Тернополем та Конотопом – ще трохи про брудні “свободівські” технології (Відео)

  • 21 Серпня, 2017
  • 1732 Переглядів
  • 0

У Конотопопі, що на Сумщині, спалахнула гостра політична криза, схожа до тої, що цим літом розгорілась у Тернополі. Що об’єднує цих два процеси? А об’єднує їх те, що мерами “кризових” міст є членами партії ВО “Свобода” і криз то ніяких могло б не бути, якби не вузькі фінансові, а за ними й партійні інтереси “свободівських” функціонерів. 

Дещо про Тернопільські баталії навколо головного міського органу ми писали: як відомо мер-свободівець Сергій Надал дав наказ так званим “активістам” молодіжного крила “Свободи” не пускати на сесію трьох депутатів, екс-свободівців” (їх виключили з лав “Свободи”) Івана Сороколіта, Романа Навроцького та Ігора Турського, котрі відмовились підкоритись йому під час голосування за зміни до Генплану міста, проти котрого виступили місцеві активісти, експерти й пересічні тернополяни. Недопуск у сесійну залу вигнанців корегувався безпосередньо народним депутатом Михайлом Головком та депутатами обласної ради. Протистояння супроводжувались бійками й мовчазною згодою міської поліції. Питання полягало ще й у необхідній більшості для Сергія Надала при голосуванні за «шкурні» питання.

Тож недалеко втік міський голова Конотопа, також яскравий представник ВО “Свобода”, Артем Семенихін. Сесія міської ради вчергове не зібралась. Мер звинувачує керівників області та окремі політичні сили, депутати, в свою чергу, скаржаться на міського голову щодо тиску й погроз. Семенихін навіть обіцяє звернутись до президента щодо блокування роботи міськради й влаштував показову пішу ходу до Адміністрації Президента аби передати главі державі свої вимоги. Та навіть на прес-конференцію після провальної сесії Семенихін пускав тих журналістів, котрі під потрібним кутом висвітлюють події у місті. А все, знову ж таки, через «розпил» бюджету та лобіювання власних інтересів міського голови. Власне усі подробиці політичної кризи на Сумщині у сюжеті місцевого каналу А-тв.

Щирий патріот чи ряжений дезертир?

Найчастіше, після подій “Революції Гідності” прихід до влади проукраїнських сил в маленьких містах в північних регіонах не може не радувати пересічного українця. Однак, в деяких випадках, до влади в містах приходять шахраї, забарвлюючись в кольори націоналістичних політичних сил. Одним з яскравих прикладів афериста-націоналіста став колишній київський аферист, а нині мер Конотопа – Артем Семеніхін. Саме такі люди, як Семеніхін нівелюють поняття націоналізму і патріотизму в нашій країні.

Огидно дивитися, що витворяє у Конотопі “мер-патріот” Семенихін. Біда у тому, що цей “патріот” полюбляє вбиратися у військову форму, таку ж, як носять наші воїни в АТО. Тож дуже не хотілося, аби правда про Семенихіна кидала тінь на тисячі реальних Захисників Вітчизни. Але мовчати далі – значить заохочувати цього пана і надалі творити свої чорні справи під прикриттям іміджу АТОвця.

Так ось. Нещодавно колишній однопартієць Семенихіна, депутат облради Демеха нагадав історію про волонтерський джип «Тойота», який відправили на допомогу нашим бійцям у м. Щастя Луганської області. Планувалося, що наші хлопці з 92-ї ОМБр встановлять у кузові крупнокаліберний кулемет для вогневої підтримки. Але невдовзі на цьому джипі побачили пана Семенихіна, який теж мав би бути «на передовій», у 92-й бригаді, а насправді, в цей самий час, на цьому ж джипі проводив виборчу кампанію на Сумщині.
Тож читачеві цікаво дізнатись де саме зараз цей джип? Не в АТО. А на штрафмайданчику, бо на ньому Семенихін скоїв ДТП з тяжкими наслідками, і дуже дивно, що зараз відбувається із кримінальним провадженням по цьому випадку.

І найголовніше. Я на 100 відсотків впевнений в інформації, що протягом 2014-2016 років, саме в той час, коли пан Семенихін мав проходити військову службу, він займався власними справами, і цей факт було доведено. Офіційно існувала заява, або навіть кримінальне провадження за фактом ухилення Семенихін від проходження військової служби, простіше кажучи – дезертирства.

Існують і докази того, що під час запеклих боїв на Сході нашої країни «великий патріот» став дезертиром – існують, і цьому є документальні підтвердження. Думаю, що підняти ці документи не є великою проблемою, адже архіви не горять. Тільки от, чи візьметься хтось за цю справу?

.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE