Politerno > Україна і світ > Пригоди Ляшка в Іспанії

Пригоди Ляшка в Іспанії

  • 22 Серпня, 2017
  • 1948 Переглядів
  • 0

Головний радикал України купався в Середземному морі, загадав бажання біля Чорної Мадонни, але так і не побачив Барселону, про що дуже жалкує.

Відпустка лідера “Радикальної партії” добігає кінця.

Як стало відомо, 15 серпня Олег Ляшко разом з дружиною Росітою і донькою Владою полетів рейсом Київ-Барселона. Відзначимо, що цей нетрадиційна кампанія для Ляшко – зазвичай він літає на відпочинок в чоловічій компанії.

Також з народним депутатом вирушили до Іспанії його друг і соратник Сергій Скуратівський з дружиною Людмилою і дочкою.

За нашою інформацією, сьогодні, 22 серпня Ляшко з сім’єю і друзями повернуться в Україну.

Ляшко з Росітою купили квиток бізнес-класу, вартістю 27 351 гривні кожен (тариф туди і назад).

В жаркій Іспанії народний депутат провів 7 днів. Він дуже хотів подивитися Барселону, так як йому радили друзі, але за словами народного депутата, побачити місто йому не вдалося.

У себе на сторінці в соціальній мережі Facebook Ляшко написав, що “через теракти і великих черг ми так і не змогли потрапити в Барселону. Зате буде привід приїхати ще раз. Іспанія чудова і прикро, що ця прекрасна країна стала черговою жертвою терористів”.

Вочевидь, мова йде про терористичну атаку в Барселоні, де в результаті наїзду мікроавтобуса на натовп людей загинули 14 і постраждали понад 100 осіб.

Однак Ляшко встиг відвідати інші місця і подивитися інші пам’ятки. По-перше, він засмагав і купався в околицях Барселони.

Судячи з фото, які опублікував портал “Обозреватель”, для відпочинку народний депутат вибрав маленьке курортне містечко. Місце і пейзаж дуже схожі на місто-курорт Санта-Сусанна, що неподалік як Барселони, так і Жирони. З одного боку Санта-Сусанни знаходиться Середземне море, а з іншого – скелясті кручі.

Тримісний номер в п’ятизірковому готелі коштує тут від 7000 грн/добу. Однак, на серпень і початок вересня майже все заброньовано.

По частині культурної програми Ляшко відвідав театр-музей Сальвадора Далі в місті Фігерасі, а також їздив на гору Монсеррат до Чорної Мадонни.

У 50 км від Барселони знаходиться гора Монсеррат з монастирем практично на вершині. Люди приїжджають сюди з різних причин. Деяких захоплює архітектура, інші хочуть віддалитися від мирського життя. Багато хто хоче побачити статую Чорної Мадонни, розташованої усередині. Є повір’я, що якщо взяти її за руку і загадати бажання – воно обов’язково збудеться. Місяць тому тут побувала Валерія Томашевська, невістка глави НБУ і ось приїхав Ляшко з сім’єю.

“Каталонці переконані і мають безліч доказів, що Свята Діва Марія Монсератська виконує бажання. У мене і моєї сім’ї було лише одне бажання – здоров’я рідним і близьким і перемоги України. Вірю, що так і буде!”, – написав Ляшко у себе в Фейсбуку.

До слова, після страшної бійні в центрі міста головний радикал України повідомив, що сьогодні зі своєю сім’єю і ще одним нардепом Сергієм Скуратівським дивом не потрапив в епіцентр подій.

“Сьогодні я зі своєю сім’єю і Сергієм Скуратівським був там, але Господь нас спас”, – написав він.

Нагадаємо, що в цьому році лідер “Радикальної партії” вже кілька разів подорожував. ЗМІ повідомляли, що зі своїм кумом Сухіним він встиг побувати в Таїланді, Франції, Австрії, Ізраїлі та Хорватії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE