Politerno > Україна і світ > Нардеп Лозовий: Іноземці при владі – це приниження українців (Відео)

Нардеп Лозовий: Іноземці при владі – це приниження українців (Відео)

  • 23 Серпня, 2017
  • 1431 Переглядів
  • 0

Іноземці при владі в Україні – це приниження наших громадян. Ніхто з таких не проявив ефективності у своїй роботі і, навіть, за неї не відзвітував.

Про це в програмі “HARD” з Влащенко на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Андрій Лозовий.

“Позиція “Радикальної партії” і моя зокрема полягає в тому, що іноземці при владі в Україні – це ганьба та приниження українців. На цю тему не може бути дискусії взагалі, адже час показав нашу правоту”, – заявив Андрій Лозовий.

Його позиція опирається на те, що ніхто з таких іноземців не проявив ефективність у роботі, не провів реформи і, навіть, “не відзвітував за свою роботу”.

“Я не розумію, звідки взагалі в нашому суспільстві могла взятись дискусія на цю тему. Серед свідомих людей ходить якийсь міф про “Миклухо-Маклая”, який приїде та наведе порядок”, – іронізує заступник лідера “Радикальної партії Олега Ляшка”.

На його думку, якщо ніхто з іноземців, які приходять до влади в Україні не може бути ефективним, то не може бути і дискусії на цю тему.

“Фактично всі іноземці, що були при владі в Україні, не відмовлялися від іншого громадянства. І зараз ми бачимо, що вони їдуть і спокійно живуть своїм життям”, – зауважив нардеп.

За його словами, після відставки Михайла Саакашвілі з посади губернатора Одеської області, він ініціював законопроект, за яким жоден з іноземців, що займали керівні посади в Україні, не може виїхати за кордон, якщо він не відзвітував за свою діяльність.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE