Politerno > Україна і світ > Василь Вовк: зараз при владі одні імпотенти

Василь Вовк: зараз при владі одні імпотенти

  • 28 Серпня, 2017
  • 1371 Переглядів
  • 0

Майбутній політичний сезон буде насиченим. Але, чи варто очікувати від нього великих змін, поки не зрозуміло. А ось військовий конфлікт на Сході, буде продовжений, тому що припиняти його не вигідно нинішній владі.

Про це розповів РІА Новини України екс-начальник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.

“Не впевнений, що до нового року щось кардинально змінитися в країні. Не думаю, що будуть призначені вибори. Сьогодні немає сильної, перспективної опозиції, немає сильних лідерів готових скласти противагу влади. Все що сьогодні є – це добре забута стара опозиція. А з нею каші не звариш. Так, вже помітно, що ні верхи, ні низи вже не можуть так жити, і електорат чекає, хто ж прийде і зможе змінити життя на краще. А поки ніхто не може, ні хто зараз в верхах, ні ті, хто хоче туди прийти. Сьогодні при владі одні імпотенти”, – зазначає Василь Вовк.

У влади сьогодні є ефективний козир, яким вони користуються – тримати в напрузі обстановку на Донбасі, що дає їм можливість залишатися в своїх кріслах і постійно красти. А також аргументувати свою політику перед Заходом і громадянами України військовими діями на Сході, підкреслює Вовк.

“Вони ж постійно говорять, що у нас війна, що вони всі сили кидають на війну. Що з корупцією немає коли боротися, тому що війна, треба відвойовувати землі, стримувати натиск Росії і боротися з РФ і внутрішніми ворогами, яких називають “рука Москви” . Ось риторика влади.

Якщо не хочете, щоб Україну завоювали – мовчіть і не втручайтеся в наші справи. Ось ми наведемо порядок, звільнимо Донбас, а коли, ніхто не знає. Сьогодні тільки й знають, що піаряться на війні: два танка пофарбували – досягнення, дві гармати викотили – прогрес.

Заходу постійно розповідають, що стримують натиск ворога і не дають їм до них зайти. США намагаються переконати, що вони на їхньому боці і єдині бойові союзники. Ось, що дає війна. Ось, що дає загибель наших громадян на Сході. Загибель наших хлопців дає їм можливість красти кожен день, залишаючи голодним український народ. І з кожним днем ​​наближаючи шанс, що Україна, як держава перестане існувати”, – вважає генерал СБУ.

При цьому, як підкреслює генерал, економіка на “ладан дихає”, заводи закриваються, країна перетворюється на сировинну базу.

“Держава живе тоді- коли до влади приходить кілька більш менш порядних людей. Але українці голосують за гречку, за горілку, за 50 гривень. Їх легко ввести в оману, ось і виходить, що з кожними виборами ми вибираємо гірших з гірших”, – зазначає Василь Вовк.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE