Politerno > Україна і світ > Холодний душ від профспілок прийняли чиновники Глухова (Відео)

Холодний душ від профспілок прийняли чиновники Глухова (Відео)

  • 29 Серпня, 2017
  • 1640 Переглядів
  • 0

Профспілковий наступ” в рамках флеш-мобу містами України влаштував “холодний душ” глухівським чиновникам через підвищення ціни на воду.

За інформацією прес-служби Федерації незалежних профспілок України, у Глухові на мітинг проти підвищення ціни на воду вийшло біля сотні профспілкових активістів.

“Флеш-моб профспілок дістався і до Глухова, де із 1 вересня на 25% виросте ціна на воду. Міський голова Терещенко ще кілька місяців тому вихвалявся, що в Глухові вдалось провести експеримент та знизити вартість води. Але цей експеримент закінчився плачевно для містян – борговою ямою місцевого водоканалу та різким підвищенням вартості води. Щоб влада почула людей, ми влаштували їм сьогодні холодний душ”, – повідомляє прес-служба профспілок.

Профспілкові активісти облили водою члена виконкому та радника мера Терещенка – Руслана Павленка.

“Тільки акції прямої дії здатні змусити чиновників якось реагувати на вимоги людей. Глухівчани сьогодні у розпачі через підняття ціни на воду. Ціни ростуть, а якість надання комунальних послуг – не змінюється. Можливо, після сьогоднішнього холодного душу чиновники знайдуть інший шлях закривати свої провали і не будуть здирати із людей гроші за власні помилки”, – заявили у прес-службі Незалежних профспілок.

Активісти пообіцяли повернутись до Терещенка, якщо їхні вимоги щодо скасування підвищення ціни на воду не будуть виконані. Як відомо, учора, 28 серпня, “Профспілковий наступ” в рамках флеш-мобу влаштував холодний душ чернігівським комунальникам.

Раніше профспілки своєю акцією під НКРЕКП змусили комісію скасувати абонплату на газ. Також активісти змусили владу не приймати медичну реформу, яка би знищила в країні безкоштовну медицину.

Флеш-моб “Профспілкового наступу” пройде і в інших містах України.

Читайте також: Профспілки почали флеш-моб містами України: “холодний душ” вже прийняли чернігівські чиновники

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE