Politerno > Україна і світ > Голова НКРЕКП Вовк може стати першою жертвою по справі “Роттердам+”, – Кучеренко (Відео)

Голова НКРЕКП Вовк може стати першою жертвою по справі “Роттердам+”, – Кучеренко (Відео)

  • 1 Вересня, 2017
  • 1434 Переглядів
  • 0

Пан Дмитро Вовк – бізнесмен на короткому повідку і я хочу сказати, що він може стати першою жертвою по справі “Роттердам+”, це не жарти. Адже мова йде про десятки мільярдів гривень “викачаних” з населення за рахунок різних схем.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив народний депутат України попередніх скликань, міністр з питань ЖКГ (2007-2009) Олексій Кучеренко.

Ведуча програми зауважила, що правоохоронці підозрюють власників теплоелектростанцій у змові, аби “викачувати” більше грошей з населення за електроенергію. Пані Влащенко також зазначила, що зараз проти НКРЕКП, яку очолює Дмитро Вовк, НАБУ веде розслідування, зокрема, по схемі “Роттердам +”. За словами ведучої, головні отримувачі від цієї схеми – “ДТЕК” Рената Ахметова та держкомпанія “Центренерго”, яку контролює Ігор Кононенко. Продовжуючи Влащенко запитала гостя програми, чим на його думку закінчиться ця справа та чи буде хтось покараний.

“Обов’язково хтось буде покараний, адже є сліди. І у мене завжди є один аргумент: от як ви думаєте, от цей суддя Кірєєв, коли він виносив вироки, йому ж теж казали, що його “прикриють”, – відповів Кучеренко.

Екс-міністр з питань ЖКГ також зауважив, що чинна влада сьогодні перебуває у змові із попередньою.

“Про це, до речі, дуже жорстко сказав пан Кравчук, він зауважив, що Янукович ніколи не вийде на прямий зв’язок та на допит, бо тоді він наговорить такого, що не вигідно для наших політиків”,– додав Олексій Кучеренко.

Що стосується голови НКРЕКП Дмитра Вовка, то, на переконання Кучеренка, він може стати першою жертвою по справі “Роттердам+”.

“Це бізнесмен на короткому повідку. І я можу просто йому порадити, що він може стати першою жертвою і це не жарти. Адже мова йде про десятки мільярдів гривень “викачаних” з населення за рахунок різних схем. Безперечно, бенефіціаром “Роттердаму” став той, хто володів вугільними шахтами і на своїй же генеруючій компанії по ціні, яку встановив пан Вовк начебто це вугілля із Роттердаму. Першим озвучив це пан Генеральний прокурор десь у травні із трибуни Верховної Ради. Зокрема, Юрій Віталійович сказав, що є всі ознаки корупційної справи”,– акцентував Олексій Кучеренко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE