Politerno > Україна і світ > Порошенко годину спілкувався з Ляшком на Банковій

Порошенко годину спілкувався з Ляшком на Банковій

  • 1 Вересня, 2017
  • 1590 Переглядів
  • 0

Увечері 31 серпня, в будівлі Адміністрації президента відбулася зустріч Петра Порошенка і лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

За даними джерел “Страни” в АП зустріч тривала близько години – з 20-ої до 21-ої.

Як повідомляють джерела, розмова крутилася навколо кількох тем.

По-перше, Ляшко і Порошенко проговорили голосування фракції радикалів по ключовим законопроектам, що виносяться на сесію.

По-друге, обговорили участь Ляшка в кампанії по дискредитації Саакашвілі.

По-третє, звірили позиції з інших тем – позбавлення депутатів недоторканності і перестановки в уряді, включаючи інформаційну атаку на прем’єра Гройсмана, яку зараз розгортає Банкова (в політичних колах ходять чутки, що останнім часом посилилися протиріччя між президентом і прем’єром).

Як відомо, в попередній раз Ляшко зустрічався з президентом на Банковій в середині червня перед візитом Порошенка в США.

Тоді вони проговорили півтори години.

ЗМІ повідомляли, що політтехнологи Порошенко переконують його посприяти Олегу Ляшку з метою виведення головного радикала до другого туру виборів глави держави в якості найбільш зручного суперника для чинного президента. Детальніше про це в статті: Ляшко або смерть. На Банковій розробляють план перемоги Порошенко на виборах президента.

Ляшко, в свою чергу, заявляє, що він – не технічний кандидат і переможе Порошенко на виборах хоч і має наміри вийти в другий тур.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE