Politerno > Україна і світ > В МВС повідомили, що не затримували брата Саакашвілі

В МВС повідомили, що не затримували брата Саакашвілі

  • 2 Вересня, 2017
  • 1679 Переглядів
  • 0

У МВС заперечили інформацію про затримання Давида Саакашвілі. Співробітники Головного управління Національної поліції в м. Києві доставили брата екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Давида до органів Державної міграційної служби.

Про це повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко,  повідомляє  “Інтерфакс-Україна“.

“Ми не затримували (Давида Саакашвілі – ред). Національна поліція Києва забезпечила доставлення громадянина Грузії до органів міграційної служби”, – зазначив він.

За словами Шевченка, Давид Саакашвілі має залишити територію України, оскільки його дозвіл на проживання було анульовано в березні поточного року на підставі того, що раніше його позбавили дозволу на роботу в Україні.

“Ще тоді іноземця було належним чином поінформовано про відсутність підстав для проживання в Україні. Але він у встановлений законом строк територію нашої країни не покинув і перебував на території країни незаконно”, – пояснив він.

Шевченко додав, що наразі приймається рішення про повернення Давида Саакашвілі “до будь-якої країни, до якої він захоче, а також про накладення адміністративного штрафу”.

Нагадаємо, про затримання свого брата Давида вранці в суботу повідомив Міхеїл Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE