Politerno > Україна і світ > Активіст “Автомайдану”: І знову осінь, і знову катастрофічно тупі помилки від команди Президента

Активіст “Автомайдану”: І знову осінь, і знову катастрофічно тупі помилки від команди Президента

  • 2 Вересня, 2017
  • 1523 Переглядів
  • 0

Це ж яким тупим закомплексованим уйо#ком треба бути, щоб робити зараз те, що робить із Саакашвілі Петро Олексійович. А до цього ж ще був Садовий з львівським сміттям, проблеми з яким у нього виникли після того, як в тому числі нардепи з Самопомочі організували блокаду торгівлі з терористами ЛДНР, що вдарила в першу чергу по кишеням “попутчіка революції” бариг Ахметова.

Ці граблі від попєрєдніків тепер вже імені Порошенка – черговий доказ особисто для мене, що якби в Україні за роки Незалежності існував дійсно відкритий ринок з чесною конкуренцією, то ніякого б “бізнесмена-мільярдера Петра Порошенка” не існувало б у принципі. І ніяке знання англійської мови та натренована красномовність публічних виступів не здатні сховати нутро звичайного жадібного бариги.

І знову осінь, і знову катастрофічно тупі помилки від команди Президента на політичному рівні всередині країни. Ну чому не можна собі спокійно досидіти до чергових президентських виборів і чесно прийняти бій? Чому кожен Президент, який приходить до влади в Україні, вважає своїм обов’язком вилізти на голови прихильникам своїх політичних опонентів і с#ати й с#ати їм на голови, поки народ не спустить його з голови на землю і не засуне все те гі#но йому ж в горлянку?

Просто вражаюча тупість і нездатність вчитися на чужих помилках.

Віталій Уманець

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE