Politerno > Україна і світ > Ківа про роботу з Деконаїдзе: “Як самець, я її придушував”

Ківа про роботу з Деконаїдзе: “Як самець, я її придушував”

  • 2 Вересня, 2017
  • 1965 Переглядів
  • 0

Екс-глава Нацполіції України Хатія Деканоїдзе блокувала роботу мого департаменту, не давала допуску до секретних матеріалів і скаржилася на мене Арсену Авакову, заявив “ГОРДОН” колишній радник глави МВС і екс-керівник департаменту з протидії наркозлочинності Ілля Ківа.

З перших днів роботи Хатіі Деканоїдзе на посаді глави Національної поліції України у мене виник з нею конфлікт, тому що вона намагалася контролювати кожен мій крок.

“У мене з першого дня був конфлікт з Деканоїдзе! Хоча спочатку вона мене облизувала, пил здувала. У чому конфлікт з Хатіею був? Вона мені говорила: “Ти – несистемний людина”. Я відповідав: “Я – системна людина! “Вона: “Ти не вписуєшся в формат”. Я: “в жопу!”.

Ця жінка почала контролювати кожен мій рух, кожне слово. Контролювати кожен день!” – заявив Ківа.

За словами екс-правоохоронця, Деканоїдзе регулярно скаржилася на нього Авакову.

“Деканоїдзе, чесно кажучи, затрахала мого керівника своїми скаргами і стогіном. Вона взагалі сильно капала Авакову на мізки через мене. По-перше, мені ніхто нічого вказувати не може. По-друге, вона керувала мною формально. По-третє, як самець, я її придушував. Чому?! Вибачте, але я чоловік, а вона – жінка”, – підкреслив Ківа.

Він додав, що Деканоїдзе блокувала роботу його департаменту і не давала йому доступу до секретних матеріалів Нацполіціі.

“Їй не вистачило досвіду, щоб правильно розпізнавати почуття і відчуття людей, які її оточують. Вона в якийсь момент зрозуміла, що не зможе повноцінно мною керувати, злякалася, почала усуватися. Хатія блокувала роботу мого департаменту, не давала мені допуску до таємності. Без цього допуску ми не могли працювати: прослуховувати, вести повний обсяг оперативної діяльності. Чому вона так чинила? У неї до мене особисте було як у жінки “, – переконаний Ківа.

Хатія Деканоїдзе очолювала Нацполіцію України трохи більше року – з 5 листопада 2015-го по 16 листопада 2016-го і покинула пост за власним бажанням.

Ще перебуваючи на посаді, Деканоїдзе заявила, що не бачить Іллю Ківу в новій українській поліції.

“Я тут, щоб поступово домагатися того, щоб функціонал, структура і люди, які працюють в нашій команді, були адекватними і гідними”, – підкреслювала в той час глава Нацполіціі.

У квітні 2016 року Деканоїдзе ініціювала звільнення Ківи з посади керівника департаменту протидії наркозлочинності.

Причиною, за її словами, стало інтерв’ю Ківи ресурсу “Страна.ua”, де він заявив, що нібито деякі бійці АТО готові його “завалити” на замовлення організаторів контрабанди кокаїну.

У травні 2016-го Ківа був звільнений з Нацполіціі. Зараз Ківа очолює Соціалістичну партію України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE