Politerno > Україна і світ > Порошенко заявив, що не позбавляти Саакашвілі громадянства було б злочином

Порошенко заявив, що не позбавляти Саакашвілі громадянства було б злочином

  • 2 Вересня, 2017
  • 1531 Переглядів
  • 0

Президент Петро Порошенко заявив, що питанням можливого повернення в Україну Михайла Саакашвілі повинні займатися МВС, міграційна і прикордонна служби.

Про це повідомляє Укрінформ.

Під час брифінгу в Харкові, який пройшов 1 вересня, президент зазначив, що до Саакашвілі будуть ставитися так само, як і до будь-якої іншої особи, яка подала недостовірні дані.

“Питанням можливого повернення Саакашвілі в Україну повинні займатися МВС, міграційна і прикордонна служби”, – зазначив Порошенко.

Також він додав, що Державна міграційна служба надала в комісію з питань громадянства документи, які свідчать, що при оформленні громадянства Саакашвілі була представлена ​​недостовірна або сфальсифікована інформація, тому президент повинен діяти відповідно до закону і Конституції.

“Будь-які інші кроки були б злочинною діяльністю. Я підписав указ. Так само, як і щодо інших громадян”, – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, що вранці 2 вересня брата колишнього президента Грузії і екс-голови Одеської ОДА Давида Саакашвілі затримали і депортують до Грузії.

Згодом, у МВС заперечили інформацію про затримання Давида Саакашвілі. Співробітники Головного управління Національної поліції в м. Києві доставили брата екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Давида до органів Державної міграційної служби.

Також ми повідомляли, що в суботу, 2 вересня, брата Михайла Саакашвілі відпустили. Про це проінформувала прес-служба партії “Рух Нових сил” на своїй сторінці в Facebook.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE