Politerno > Україна і світ > Льотчик ЗСУ переміг на міжнародному авіапоказі CIAF-2017 у Чехії (Відео)

Льотчик ЗСУ переміг на міжнародному авіапоказі CIAF-2017 у Чехії (Відео)

  • 4 Вересня, 2017
  • 1456 Переглядів
  • 0

Полковник Олександр Оксанченко, льотчик ЗСУ, переміг на міжнародному авіапоказі Czech International Air Fest-2017 у чеському місті Градец Кралове.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.

“Заступник командира з льотної підготовки 831 бригади тактичної авіації Повітряного командування “Центру “Повітряних Сил ЗСУ полковник Олександр Оксанченко підтвердив свій професійний рівень і отримав трофей”. За бездоганний кращий динамічний показ”. На торішньому авіапоказі # CIAF 2016 в Чехії Оксанченко також був визнаний кращим за виконання фігур вищого пілотажу”, – йдеться в повідомленні.

Авіапоказ Czech International Air Fest-2017 (CIAF-2017) відбувся в ці вихідні. Українську делегацію очолював заступник командувача з авіації – начальник авіації Командування Повітряних Сил ЗС України генерал-майор Андрій Ярецький. Україна була предславлена ​​на статичному і динамічному показах двома літаками-винищувачами Су-27 і військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних Сил ЗСУ.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс назвав виступ українського військового пілота на Су-27 найбільш очікуваною подією нинішнього міжнародного авіапоказу CIAF-2017.

“Інтерес до України пояснюється тим, що нас уже знають в Чехії і наші літаки є найбільшими і найбільш складними, які з’являються тут. Серед гостей авіпоказу – гетьман Краловоградецького краю, мер міста, чеські політики, зокрема міністр закордонних справ Чехії Заоралек”, – зазначив Перебийніс.

Великий ажіотаж викликав військово-транспортний літак Іл-76. Він виявився найбільшим серед 70-ти учасників з 10-ти країн світу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE