Politerno > Україна і світ > Партія “Народний фронт” захищає корупціонера мера Ірпеня та його заступника

Партія “Народний фронт” захищає корупціонера мера Ірпеня та його заступника

  • 4 Вересня, 2017
  • 1410 Переглядів
  • 0

Перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк

Народний депутат Андрій Тетерук взяв на поруки екс-регіонала Дмитра Христюка, який є заступником підозрюваного у корупції міського голови Ірпеня Володимира Карплюка.

Про це написала журналіст Ірина Федорів на сторінках “Української правди“.

Прокуратура висунула обвинувачення міському голові Ірпеня Володимирові Карплюку та його заступнику-екс-регіоналу Дмитрові Христюку. Чиновника підозрюють у розкраданні бюджетних коштів на десятки мільйонів гривень. Христюк виводив бюджетні гроші, підписуючи договори з мерцем. Також екс-альфівцю закидають незаконне зберігання зброї.

При цьому те, що масовка ірпінських чиновників не пропускала жураналістів СТБ до зали судових засідань, нардепа Тетерука не хвилювало. Він порадив пресі звертатися до правоохоронних органів.

Христюка звинувачують у незаконному виведенні бюджетних грошей через укладання договорів з мерцем. Також йому закидають незаконне зберігання зброї.

Крім того, на суд над екс-регіоналом приїхала депутатка партії “Нові обличчя” Анастасія Попсуй, яка є помічницею на громадських засадах нардепа з “Народного фронту” Олени Масоріної.

На суд до мера Ірпеня Масоріна приїздила особисто, а раніше хвалила Карплюка за те, що він роздає ділянки бійцям АТО.

За словами журналістки, схема із роздавання ділянок дуже проста. Спочатку ділянки оформляються на АТОвців, які передають їх у власність забудовникам. У результаті перші отримують квартири, а другі – мільйонні прибутки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE