Politerno > Україна і світ > Влада України слабо захищає інформаційний простір, – Хмара (Відео)

Влада України слабо захищає інформаційний простір, – Хмара (Відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 1306 Переглядів
  • 0

Інформаційне поле залишатиметься погано захищеним, доти, поки держава чітко не визначить, в яких відносинах перебуває з Російською Федерацією. Адже відповідати на її військову агресію дипломатією, як мінімум, безглуздо.

Про це на телеканалі ZIK розповів Герой України, дисидент Степан Хмара.

“Україна дуже слабенько, непрофесійно та ірраціонально захищає свій інформаційний простір. Це не зміниться до тих пір, доки не буде чітко визначено, що ж відбувається між двома сусідніми країнами – Росією і Україною. А ми знаємо – це гаряча війна у всіх сферах: економічній, інформаційній, політичній тощо”, – розповідає гість програми.

Допоки не буде визначено юридично, що відбувається насправді, Україна матиме слабкий захист, зазначає експерт.

“Верховна Рада у нас бездіяльна, я б сказав, навіть беззуба! Крім того, Президент не виконує своїх конституційних обов’язків. Бо згідно закону про оборону, коли бодай виникає мінімальна загроза проти держави, він має вжити певних заходів, але цього не сталось. Крім того, ніде в світі на військовий конфлікт не реагують дипломатією! Де ви таке бачили? Навпаки, дипломатичні відносини розриваються, що є показовим фактором”, – коментує Степан Хмара.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE