Politerno > Україна і світ > Сенченко: Українське суспільство повинно усіма силами підтримати НАБУ і САП (Відео)

Сенченко: Українське суспільство повинно усіма силами підтримати НАБУ і САП (Відео)

  • 6 Вересня, 2017
  • 1372 Переглядів
  • 0

Якщо громадськість дозволить скомпрометувати діяльність НАБУ та САП, зокрема і через обрання “кишенькових” аудиторів, які допоможуть змінити керівництво, то подальша перспектива розвитку антикорупційних органів буде марною.

Таку думку висловив народний депутат України V-VII скликання Андрій Сенченко на телеканалі ZIK.

“Сьогодні я далекий від того, щоб аплодувати роботі НАБУ та САП. Однак вони сьогодні є тими органами, які найбільш незалежні від верхівки української влади. І тому навіть така, далека від зразкової діяльність, викликає масовий супротив з боку влади та війну з цими структурами”, – певен Андрій Сенченко.

Відтак, на думку політика, на цьому етапі українське суспільство повинно усіма силами підтримати і НАБУ, і САП.

“Звісно, не потрібно ідеалізувати ці правоохоронні органи й давати карт-бланш на таку якість роботи і надалі. Тому після того, як ми переможемо найзлісніших корупціонерів, потрібно буде вимагати від цих органів більшої ефективності”, – певен Сенченко.

Якщо ж сьогодні громадськість дозволить владі скомпрометувати та обеззброїти антикорупційні органи, то суспільство остаточно втратить контроль над діяльність можновладців

“Якщо громадськість дозволить затоптати ці антикорупційні структури різними способами, зокрема через обрання “кишенькових” аудиторів, які допоможуть змінити керівництво, та через тиск на суди, щоб розслідування цих структур не доходили до реальних вироків, то подальша перспектива розвитку антикорупційних органів буде марною”, – підсумував Андрій Сенченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE