Politerno > Україна і світ > В СБУ повідомляють про російський слід у загибелі Тимура Махаурі

В СБУ повідомляють про російський слід у загибелі Тимура Махаурі

  • 9 Вересня, 2017
  • 1458 Переглядів
  • 0

Алі Тімаєв, відомий як Тімур Махаурі, який вчора, 8 вересня, загинув від вибуху в центрі Києва, усіма можливими засобами боровся з “путінським” режимом, був особистим ворогом глави Чечні Рамзана Кадирова.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

 За інформацією відомства, Алі Тімаєв, нікнейм – “Тімур Махаурі”, 04.04.1978 р.н., уродженець с. Гучум-Кале, Ітум-Калінського району, Чеченської республіки.

“Усіма можливими засобами боровся з “путінським” режимом, був особистим ворогом Рамзана Кадирова. Постійно переслідувався спецслужбами РФ та Чеченської Республіки”, – заявили в СБУ.

В період з 1999 по 2000 роки Тімаєв брав участь у бойових діях проти російських військ в Республіці Дагестан, дістав вогнепальне поранення. У 2008 році брав безпосередню участь у грузинсько-російській війні на боці Грузії.

“На нього давно “полювали” російські спецслужби. Всього щодо нього було вчинено 3 замахи на вбивство, у тому числі 08.03.2009 в Тбілісі шляхом підриву за допомогою СВП у під’їзді житлового будинку. Тоді Алі вдалось вижити. Підтримував дружні стосунки з бійцями, які брали участь у бойових діях у районі проведення АТО”, – зазначили в спецслужбі.

Як відомо, ввечері 8 вересня у центрі Києва на вулиці Павла Скоропадського вибухнуло авто, в якому знаходились троє пасажирів. Чоловік загинув на місці, жінку доставили до лікарні у важкому стані, здоров’ю дитини загрози немає.

Пізніше стало відомо, що дівчина, яка постраждала в підірваному сьогодні в центрі Києва авто – всесвітньо відома українська модель, була обличчям Dior.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE