Politerno > Інше > ЗМІ назвали ім’я постраждалої від вибуху авто – вона у важкому стані

ЗМІ назвали ім’я постраждалої від вибуху авто – вона у важкому стані

  • 9 Вересня, 2017
  • 1523 Переглядів
  • 0

Жінка, котра постраждала внаслідок вибуху в центрі Києва перебуває в реанімації у важкому стані, їй загрожує ампутація кінцівки.

Про це повідомив завідувач відділення політравми МКЛ №17 Дмитро Мясніков в ефірі каналу “112 Україна”.

Він розповів, що постраждалу від вибуху оперували 4 бригади хірургів різних фахів. “Скоріше за все, ще буде оперативне втручання”, – додав хірург.

В свою чергу, 24 канал з посиланням на джерела повідомляє, що в автомобілі, разом з Тимуром Махаурі (Алі Тімаєв), якого вчора підірвали на Бесарабській площі поблизу “Арена Сіті” у Києві, імовірно була модель Наталія Кошель.

“Вона модель, яка неодноразово знімалась у різноманітних рекламних показах”, – повідомляє канал.

Водночас радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі каналу “112 Україна” в суботу повідомив, що потужність вибуху, внаслідок якого загинув Махаурі, складала від 600 грам до 1 кілограма в тротиловому еквіваленті. Вид вибухового пристрою наразі з’ясовується.

Як відомо, ввечері 8 вересня у центрі Києва на вулиці Павла Скоропадського вибухнуло авто, в якому знаходились троє пасажирів. Чоловік загинув на місці, жінку доставили до лікарні у важкому стані, здоров’ю дитини загрози немає.

Пізніше стало відомо, що дівчина, яка постраждала в підірваному сьогодні в центрі Києва авто – всесвітньо відома українська модель, була обличчям Dior.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE